pátek 11. listopadu 2016

Umělecký kovář

Pro Váš dům vyrobím plot, vrata, bránu,. Tato stránka obsahuje všeobecné informace o oboru, nevztahují se ke konkrétní škole. Odborná příprava probíhá ve dvou zaměřeních, tj. Výrábíme ,kované ploty,kované zábadlí, kovové schodiště, brány, mříže.


Dále vyrobíme kované osvětlení do sklepů, restaurací a vinoték.

V dnešní době je kovářství ve vyspělých zemích okrajovým a spíše uměleckým řemeslem. Neboť mnoho oborů zaniklo, navazuje kovářství dnešní doby ve velké. Jsme rodina tvořivá a chceme vám nakupování u nás co nejvíce zpříjemnit. Při objednávce u výrobců JAA-TY, umělecký kovář a truhlarstviKlaban PLATÍTE . Svojí práci mám rád a dělám jí poctivě a tak, abych se. Héfaistos – řecký bůh ohně a patron všech kovářů , postavil bohům na Olympu velkolepé.


Charakteristika oboru: kovari. Umělecký kovář a zámečník.

Třiatřicetiletý kovář Radek J. Jinak by to prý asi ani nešlo. Zbohatnout se na kovařině totiž podle něj nedá. Kovář - historií prověřené řemeslo, které v současnosti stále nalézá velmi cenné uplatnění.


Kvalitního a zručného kováře , dnes spíše umělce se smyslem pro . Přihlášky nutno podat do 30. Talentové zkoušky se budou konat druhé pondělí v lednu, uchazeči . Webová prezentace uměleckého kováře. Jiří Skřivánek pracuje a baví se řemeslem již od dob studií.


Miroslav Tomášek, Česká Republika, jižní Čechy, Třeboňsko. Střední škola řemeslná a Základní škola Soběslav. Ke každé zakázce přistupuji individuálně tak, aby byla „na míru“ nejen místu, které má . Archanděl Michael, Zahrádky Sloup Nejsvětější Trojice, Blíževedly Sv. Jan z Kříže a Jan Nepomucký, Louny Pieta na kostele v Přešticích Sv.


Firma Mittner kovářství s dlouholetou tradicí vyrábí ručně kované výrobky, které zdobí jak historické objekty, tak i moderní rodinné domy po celé ČR. Nabízíme široký výběr mříží, zábradlí, oplocení, bran a .

Volba postupu práce, způsobu zpracování, nástrojů, pomůcek a materiálů pro ruční zhotovování užitkových a dekorativních výrobků uměleckého kovářství. Zobrazit vyhledávací formulář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky