pátek 25. listopadu 2016

Letní koupaliště havlíčkův brod

KURTY - tenisový, volejbalový, kurt na beachvolejbal. V areálu letního koupaliště v Havlíčkově Brodě jsou k dispozici dva bazény. Jeden je určený pro kondiční plavání a druhý je relaxační.


Jistě si pokládáte otázku, proč zrovna slaná voda? To jsou největší lákadla letního koupaliště v Havlíčkově Brodě.

Na druhé straně tu ale jsou problémy s parkováním, minusem je rovněž nepříliš . Další fotografie v galerii. Areál letního koupaliště v Havlíčkově Brodě momentálně připomíná jedno velké staveniště. Dodavatelská firma tu za . Letní koupaliště v Havlíčkově Brodě. Odstrašujícím případem a poslední kapkou byl pro vedení Havlíčkova Brodu.


Městská letní plovárna Týn nad Vltavou,.

Provozujeme letní koupaliště. The following files are in this category, out of total. Autor fotografie Jiří Zelenka. Havlíčkův Brod , okres Havlíčkův Brod , kraj Vysočina. Dále nové sociální zařízení, rozvody vodoinstalace a. Je vybaven divokou řekou, perličkami, . Vítejte na webu rekreačního střediska a letního tábora RADOST.


Bazén uzavřen - letní odstávka. Havlíčkobrodská radnice plánuje na podzim zahájit rekonstrukci bazénů městského letního koupaliště. Opadává z nich čím dál víc kachlíků, . Jsou zde k dispozici dva bazény, . V areálu je klasický plavecký bazén, dětské brouzdaliště, ale také velký relaxační . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . INVESTOR: Technické služby Havl. Zodpovídá: Iveta Grundová Vytvořeno .

V Brodě začne na podzim rekonstrukce bazénů letního koupaliště. Hotovo bude do příštího léta. Karvinské letní koupaliště funguje sedmým rokem.


Areál nabízí plavecké bazény: dětský bazén, bazén pro výuku plavání a plavecký bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky