středa 24. prosince 2014

Travní směs cena

Kvalitní osivo je základem zdravého, sytě zeleného a hustého trávníku. Travní směsi pro zátěžové. Výrobce: Rožnovská travní.


Základ směsi tvoří kostřava červená, kostřava ovčí a jílek vytrvalý. Parková travní směs je vhodná pro zakládání parkových a zátěžových trávníků a také trávníků reprezentativního charakteru. Všechny travní směsi jsou.

Kvalitní travní osiva a travní směsi pro Váš okrasný trávník. Velký výběr trávníkových osiv pro okrasný trávní, zátěžový trávník a jiné speciální druhy a travní směsi. Ceny jsou zobrazeny bez DPH. UNI Aroma travní směs luční - travní směs.


UNI-L-travní směs luční raná - travní směs UNI-L-travní . V této kategorii najdete nabídku lučních travních směsí z produkce moravské firmy Agrostis. Jedná se o pečlivě sestavená luční travní osiva se specifickým užitím . Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.

Do receptury jsou zařazeny druhy a odrůdy s hustým zapojením a nižší tvorbou . Prohlédněte si cenové nabídky na Hřištní travní směs ROŽNOVSKÁ 10kg od 3. Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a . Cena pro Vás bez DPH: 31Kč. Popis: Směs travních odrůd tvořící hustý travní porost s nižším vzrůstem, . Zemědělské travní směsi Zemědělské směsi pastevní. Grass travní směs DO STÍNU je určena pro založení travnatých ploch na místech, která trpí. Splňuje nejvyšší možné požadavky na profesionální kvalitu travní směsi. Hnojivo - přípravek pro růst a výživu rostlin.


ZAHRADA - UNI univerzální parková travní směs , 2 50. Na tato místa bychom měli zvolit velmi odolnou travní směs. Vares Mnichovice prodává travní směsi značek AGRO, FLORIA, NATURA. Bělokarpatská regionální směs s podílem bylin 50g. Pečlivě vybraným složením . Tyto směsi jsou přizpůsobeny tuzemským klimatickým podmínkám, vytv.


VV-Luxusní okrasná travní směs - VV-luxusní okrasná směs je sestavena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky