úterý 29. listopadu 2016

Fiskars xl

Tato sekera se nezastaví před žádným špalkem. Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava.


Ostrá čepel ze speciální uhlíkové oceli se snadno brousí. Fiskars X- XL a další Sekery a sekerky.

Je těžká, takže díky ní dosáhnete velké síly k . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu? Těžká čepel vytváří velkou štípací sílu dokonce na . Pro štípaní velkých špalků s průměrem větším než cm. Visit your local store for the widest range of garden products.


Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. FISKARS X2 velikost XL , vhodná pro velké kusy dřeva a na.

Ergonomicky tvarované topůrko o délce . Popis produktu: Štípací sekera Xje navržena pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. Její vypouklý tvar posilněný na konci je méně citlivé na zlomení, což přispívá k . Touto štípací sekerou se dají štípat i ty největší kusy dřeva. Je ideální pro zpracování velkého množství dřeva například na dlouhou zimní sezónu. BAŤACZ je dovozce a smluvní prodejce zahradního nářadí i domácích potřeb FISKARS. Zaoblené hrany kolem pracovní plochy oddalují vznik otřepů a snižují nebezpečí odlétnutí špony.


Gumový chránič snižuje vibrace při špatném úderu. XŠtiepacia sekera - XL pre štiepanie veľkých klátov s priemerom väčším ako cm. Zobacz inne Siekiery, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Its flat, rigid and curved plastic tines prevent leaves from sliding up and blocking the head. Sekera disponuje prvotriedny štiepacie silou vďaka. Kvalitní polymerové zuby skvěle kopírují. Nová univerzální sekera Xje jako stvořená na štípání velkých špalků i nad cm.


Má snadné použití, i jednou rukou. Lehké topůrko je vyrobeno z . Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky