pátek 20. ledna 2017

Fotogalerie zahrad

Prohlédněte si fotogalerii zahrad a vyberte si to, co se vám také líbí. Beata Vájová zahradní architektura, návrhy a kompletní realizace zahrad. Fotogalerie zahrad od atelieru zahradní architektury Flera. Pro posouzení naší práce předkládáme fotogalerii a inspirace zahrad z našich referencí.


Co nám ale dokáže zvednout náladu je pohled na krásné zahrady. Nahlédněte do naší fotogalerie , kde se pokochejte úchvatnými obrázky z .

Ukázka realizací, fotogalerie zahrad. Obytná zahrada u rodinného domu s vodní plochou - Žilina u Kladna Velká obytná zahrada u rodinného domu s rekreační . Najdete zde okrasné zahrady, realizace, rekonstrukce, úpravy a údržbu zahrad i foto stavebních prací. Podívejte se do naší fotogalerie zahrad a našich služeb. Nechte se inspirovat z naší fotogalerie zahrad , které jsme realizovali.


Realizace soukromých zahrad : zahrada Rožnov pod Radhoštěm. Ukázky rodinných zahrad , předzahra parků a ostatních zahradních úprav. Nespice u Vacova - realizace a celoroční údržba zahrady.


Týn nad Vltavou - výsadba stromů (Veřejná zakázka).

Svatá Máří - úprava živého plotu . Každá zahrada potřebuje čas od času vylepšit. Fotografie zahrad z různých projektů. Pokud chcete strávit léto na zahradě a vykouzlit z ní místo, odkud se vám nebude na podzim chtít odejít, přečtěte . Jiří Svoboda - zahradnické služby. Zde najdete fotografie zahra které jsme realizovali. Zahrady fotogalerie - inspirace.


Příroda je mocná čarodějka. Svoji sílu a fantazii nám předvádí hlavně teď na podzim, kdy jakoby mávnutím kouzelné hůlky zbarvuje listy stromů . Kámen se uplatňuje ve většině zahrad a je významným stavebním materiálem a kompozičním prvkem, hned po rostlinách. V naší praxi používáme kámen téměř . Aerifikace je mechanické ošetření trávníkové plochy zasahující do drnové a zejména vegetační vrstvy s cílem úpravy fyzikálních vlastností zhutněného . Možná najdete inspiraci pro návrhy, projektování a realizaci zahrad. Víkend otevřených zahrad s Oříškem - fotogalerie.


VÍKEND OTEVŘENÝCH ZAHRAD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky