pondělí 30. ledna 2017

Plotové latě cena

Plotové latě rozvážíme po celé ČR. Dřevěné ploty vyrábíme do dnů. Naše levné plotovky nabízíme také v celých délkách aby si klienti z řad kutilů mohli plotní . Sloupek plotový , oboustranně ZN a PVC, barva zelená plus příchytka ZDARMA.


Sušené a hoblované dřevo na váš plot.

Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší. PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY. Vybírejte dřevěné plotovky nebo plotová prkna. Prkna na plot jsou vedle plotovek další variantou výplní na balkonové zábradlí nebo do plotových dílců. V současné době patří mezi nejžádanější plastové latě (plastové plotovky),.


Nabízíme množství vzorů za zajímavé ceny a na přání dodáme i atypy na míru. Dopravné: Cena bude upřesněna dodatečně.

PLOTOVÉ LATĚ : materiál smrk , vysušeno na - , čtyřstranně hoblováno , podélně sražené. Ceník plotovek, plotových dílců. Jedná se samozřejmě o přesná a kvalitně zhotovená prkna, která jsou primárně určena pro. Archiv Jsme přimý Výrobce Latě , tramu a řeziva z sibiřského modřínu. Latě sibiřský modřín, hranol sibiřský modřín, tramy sibiřský modřín, řezivo sibiřský modřín.


Prodáváme obkladové palubky, dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě , hranoly i stavební řezivo. Přijďte si vybrat z široké nabídky plotových prken. Hoblované latě jsou smrkové latě hoblované ze čtyř stran se zaoblenou hranou v délce. Záhradné plotové laty v našej ponuke, nájdete v niekoľkých rozmeroch, vzoroch a prevedeniach za výhodné ceny. Naše latky sú vyrobené iba z výberového . Základní ceník prvků na hliníkové ploty GELEND.


Ceny uvedené za ks, bez DPH. MC - PLOTOVÉ DÍLCE - PLOTOVKY. Kalkulátor na plotové výplně Spočítat materiál Výpočet materiálu na stavbu plotu Spočítat materiál.


Vyberte si kvalitní hoblované plotovky ze smrku za vynikající ceny.

Nejlevnější plotovky, dřevěné plotovky, plotové prkna. Standartně také vyrábíme hoblované plotové latě , plotové sloupky a hoblované. Všechny ceny jsou bez dph, cena je pouze za hoblování dřeva, řezivo . Stavební střešní latě impregnované.


BALKÓNOVÉ LATĚ (BROUŠENÉ). Firma Hyrák Design nabízí střešní latě , hranoly, plotovky a jiné truhlářské a stavební.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky