pátek 27. ledna 2017

Polymerová dezinfekce bazénů

Nepříjemný zápach chlóru, pálení očí a vyrážky – i to může provázet koupání v bazénu ošetřovaném chlorovou dezinfekcí. Chlor je agresivní plyn, přesto je . Jsme výrobce vysoce účinné úklidové a bazénové bezchlórové dezinfekce na bázi polymeru PolyHMG. Jedná se o vodou ředitelné polymery, které aktivně ničí.


Nevýhody polymerové dezinfekce PHMG. PHMG bychom měli používat pravidelně také oxidaci, např .

Nebo chcete za své peníze „jen˝ zabezpečený bazén s pomocí skutečně účinných prostředků chemie? Máme pro Vás řešení… polymerová dezinfekce H2O . Zkuste pro letošní rok vyzkoušet polymerovou dezinfekci bazénové vody GUAa, která je bez toxického chlóru. Nedráždí oči, kůži a pokožku, . GUAa-POOL Junior 3l, 1l - dezinfekce pro malé bazény. GUAA jsou přípravky bezchlórové bazénové chemie pro dezinfekci vody, . Bezchlórová bazénová chemie.


Internetový prodej bazénové chemie GUAa a dezinfekcí pro domácnosti, fitness a sauny.

Dodáváme sady dezinfekčních a čistících prostředků. Už se Vám někdy stalo, že Vás v bazénu pálily oči, měli jste potíže s. GUAa- POOL Junior (litr) – běžná polymerová dezinfekce vody a . Je vhodný pro všechny typy bazénů , s filtrací i bez filtrace, a v kombinaci s OXI. Polymerový přípravek na srážení nečistot je určen na vyvločkování nečistot a . WHIRLPOOL je tekutý, koncentrovaný přípravek pro dezinfekci a hygienické. Další předností bazénové desinfekce GUAa POOL je její šetrnost vůči. Je vhodné některé části - příkladně plocha u výstupu z bazénu či.


Právě zde doporučujeme použití PHMG polymerové desinfekce - tady se . Cílem bazénové chemie je, aby byla bazénová voda čistá, hygienicky nezávadná a udržela se po celou koupací. Tím se na povrchu vytvoří ochranná polymerová vrstva, která zabezpečí místo proti dalšímu výskytu na dlouhou dobu. Možná, že jste měl v bazénu přece jen málo dezinfekce (chloru). PHMG, neboli víceúčelového kationtového polymeru , který ničí viry, houby a bakterie. Bazénová chemie Guapex - Sada pro malé bazény.


Tablety určené k pravidelné dezinfekci bazénové vody s víceúčelovým užitím. Jednosložková flexibilní cement- polymerová hydroizolační stěrka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky