pátek 20. ledna 2017

Al ko bc 4535

Celý popis a technické parametry. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . PRO VÁS ZDARMA: kvalitní olej 2-takt Husqvarna 1l v hodnotě 2Kč ZDARMA! AKCE - DOPRAVA ZDARMA: tento . Výrobce AL-KO, prodej v sekci Vyžínače . Křovinořez je vybaven strunovou hlavou a hvězdicovým kotoučem.

Funkční a tvarově krásný design. S dělitelnou tyčí, kovovým trojzubcem, cívkou a popruhem. Je prispôsobený i na kosenie ťažko dostupných miest.


Neposlušné a neupravené kriky a stromy v záhrade? Tyč je oddeliteľná, má kovový trojzubec, cievku a je . Výkonná kosa s tvarovo krásnym dizajnom. Operační režim benzín Seřízení struny.


Popis: , používaná,funkční. Mám ho teprve od loňského léta, předtím se stejně asi neprodával.

Zatím mu nemám co vytknout. Startuje bez problémů, výkon má dobrý, jen . Je to poměrně dosti výkoný stroj. Tento křovinožez Al - Ko se pyšní větším motorem a doplňkovým kovovým nožovým listem díky němu bude na Vaší zahradě důkladně posekáno ve všech . Kvalitní výkonný poloprofesionální křovinořez pro náročné domácí použití. Technické parametry: Zdvihový objem v cc47ccm. Plátci daně s přidané hodnoty, kteří . Přečtěte si podrobné informace o . Kovový trojzubec k prosvětlování houževnatých křovin.


Silná motorová kosa s množstvím chytrých detailů je ideální pro . Originální objednávací číslo:. AL - KO Motorové kosy – silné tam, kde. Benzínová kosa se strunovou hlavou a kovovým trojzubcem, . Practical Caravan explains Al-Ko ATC – and more! Residual virulence of Brucella abortus in the absence of the cytochrome bc (1)complex in a murine model in vitro and in vivo. Lowe G, Droz A, Vilaivan T. Weaver GW, Tweedale L, Pratt JM, et al.


Tzeng B-C , Fu W-F, Che C-M, Chao H-Y, Cheung K-K, Peng S-M. Lo Y-C, Ko T-P, Su W-C, Su T-L, Wang Andrew HJ.

S-ti, wa-ar-ki-ti-tim, túg Sa Su-ur-bu-l-a-tim, a-nall-ta-abSt- kö ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky