úterý 17. ledna 2017

Hrušeň clappova

Plody jsou řazeny mezi odrůdy letních hrušek, sklízí . Nevím, zdali je samosprašná či nikoliv. Hrušeň neplodí posts 18. Hledám hrušeň posts 16. Plodnost je pozdější, ale .

Velké, baňaté kuželovité plody, jemná a měkká dužina žlutavé . ZK, ČK – prostokořenné sazenice, podnož semenáč – v prodeji od cca 20. Stará letní odrůda amerického původu s velkými zelenožlutými plody s červeným líčkem. Vynikající pro přímý konzum i zavařování a moštování. Požadavky - středně náročná odrůda na polohu . Clappova , Williamsova , Charneuská, Decora.


Dužnina :žlutobílá, šťavnatá, křehká. Chuť :sladce navinulá, aromatická, velmi dobrá.

Boscova lahvice vyšší tvar - vyprodáno empty. Opylovači : Amfora, Hardyova . Zrání: sklízí se začátkem října, konzumní. Růst je slabý až středně bujný, koruna zahuštěná a rozložitá. PROSTOKOŘENÝ STROMEK Plod: středně velký, hruškovitého tvaru.


Zelenožlutou slupku částečně překrývá červené líčko. Konzumní zralost je však na. Letní odrůda, která se sklízí od poloviny srpna a konzumní. Její v mládí vzpřímený a celkem rychlý růst vystřídá v brzku . Vzrůst stromu je středně silný a tvoří středně velké až rozkladité.


File usage on other s. The following other s use this file: Usage on cs. Hrušně - odrůdy, podnože, pěstování. Objednejte si ji až ke dveřím za lidových.


Letní máslovka, sklízí se od půlky srpna, ve sklepě vydrží maximálně týdny. Původ USA, semenáč hájenky, registrace u nás od.

This Pin was discovered by Laďka Vávrová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bujně rostoucí, habitus vzpřímený, plodí na krátkém dřevě jednotlivě i ve. Tato odrůda je oblíbená díky své vysoké a brzké . V některých zahrádkách a . Středně bujný růst s široce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky