pondělí 23. ledna 2017

Podstavec na slunečník

Podstavec je vyroben z leštěné . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nabízíme stojany na slunečníky z plastu či žuly. Hledáte stojan pod slunečník ? Kvalita levně, to je JYSK.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: stojan. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Stojany na slunečníky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


V Superdiskontu nabízíme stabilní stojany, do nichž slunečník jen snadno zasunete, upevníte aretačním . Pořídili jste si slunečník , jež vám nabídne vytoužený stín, ale chybí vám k němu kvalitní podstavec ? Pak se nechte inspirovat naší nabídkou – určitě vás nadchne. Proč potřebujete správný stojan pro zahradní slunečník.

Vybrat správný stojan pro Váš slunečník na zahradu je velice důležité. Vyhnete se tak nepříjemným a . Velký výběr Stojany a držáky na slunečníky naleznete online na OBI. OBI Betonový balkónový stojan na slunečník Fremont kg.


Plastový podstavec pod slunečník plnitelný vodou či pískem, v bílé barvě, hmotnost kg, rozměry 44. Slunečník Happy Green LIGHT GREEN s kličkou 2cm. Držák na slunečník je vybaven plastovým adaptérem.


Hmotnost činní kg, takže . Slevy, akce a akční nabídky Stojan na slunečník. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Elegantní žulový podstavec pod slunečník.


GRANIT, podstavec na slunečník kg. Venice - středový slunečník m (šedý). Průměr slunečníku (m): 7. Typ slunečníku : středový. Barva plátna: elegantní šedá.

Kovový stojan na slunečník jednoduše ukotvíte pomocí dlažby. Riwall Žulový podstavec je koncipován tak, aby dokázal bezpečně ukotvit slunečník i ve větru. Proto je jeho hmotnost kg. Trubka, která slouží na uchycení . Důvod zařazení do bazarového zboží - podstavec je z boku zašpiněný, neoriginální obal, přebaleno​. Fotografie poškození naleznete v galerii.


Dostupnost: zboží je dostupné. Realizační doba: pracovních dnů. Druh sortimentu: stojany na slunečníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky