pondělí 16. ledna 2017

Pluh tera

Oboustranný pluh slouží k orbě a podmítání. Na konci brázdy se jednoduše přetočí a půda se klopí stále k jedné straně bez vytvoření hlubokých rozvorů a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pluh vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Predam vari Prevodovka je fungel NOVA!


Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt pluh tera.

Tera vari oboustraný pluh APH 352. Dopyt: príslušenstvo, krojidlo na otočný pluh Tera Vari, celá SR - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. TERA VARI NOVÉ NOŽE PLUHU. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Zemědělské traktory - pluh na vari tera , inzerce.


Prodám pluh dvouradličný CRONIMO DP-za malotraktor či traktor. Uchycení pluhu je do tříbodového závěsu. Mám pluh i nastavovací těleso už se značnými vůlemi a kvůli .

Motor po výbrusu, slušný stav. Vyměním tři kusy koňských tažných lučních bran za pluh obracák na Vari. Cena: Dohodou, Lokalita: Detva.


Ale na orbu to chce navěsit všechno závaží co k tomu mají a podle mě by se neztratil ještě jeden kvaltík níž aby se ta síla s pluhem využila. Rad by som uvital podrobnejsie nastavenie pluhu vari. Tera je dobrá tak na to aby si člověk dojel na trávu a ve vozíku si ji přivezl. Rám jednoduchý do nastavovacieho telesa. Pluh jednostranný APJ-018P.


Dobrý den, nabízím k prodeji oboustranný pluh na systém Tera VARI. Predám nový pluh (ľavý aj pravý) na malotraktor tera alebo vari agzat aj s predrezávacím nožom. Inzerent: Emil Lokalita: . APJ-0připojitelný přes nastavovací těleso na převodovku DSK-3nebo T-20. Vari pluh jednostranný APJ-018. Více info na mejlu nebo telefonu.


Koukněte na mé izeráty a při koupi více příslušenství tak se na ceně . Proč není jedna motorová jednotka s aktivním vývodem, ne kterou by šlo dle potřeby pověsit pluh , káru, sekačku, rotavátor atd. Ak môžem ešte poradiť tak kupovať pluh jednoradličný, ja mám dvojak a stále oriem len jednou stranou.

Ak ste kutil, tak si z príslušenstva . Levně, možno dovézt na trase Ostrava-Praha. Predám nový malotraktor Zubr vodou chladeny diesel sada pluh rotavator, malotraktor je hneď. Sadzač je vhodny za-Agzat, Tera ,Vari,Hecht,Forte,Zubr, a pod.


Pres rok s ni taham drevo, a jinak slouzi v komunitne . Návěsný sedmiradličný pluh PH1-413.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky