pátek 20. ledna 2017

Aronia prunifolia nero

V poslední době jsou čím dál populárnější méně známé druhy ovoce, zejména díky rozmanitosti chutí, které nabízejí a samozřejmě i díky jejich pozitivnímu vlivu. Jedná se o samosprašnou odrůda černého . Temnoplodec černoplodý, arónie , černý jeřáb. To vše a spousta dalších názvů, které jste mohli slyšet.


Výška dospělé rostliny (cm), do 1cm. Nenáročná, vhodná i do malých zahrádek, i do .

Nero je náš slovenský kríženec dvoch odrôd čiernej arónie s veľkými plodmi a listami. Sú približne dvakrát tak veľké ako plody čiernych ríbezlí, mäknú až po . Z hlediska využití plodů je asi nejlepší A. U nás se pěstuje odrůda Nero. Aronie začíná plodit brzy a hodně.


Plody jsou podobné jeřabině a plné vitamínů. Tato odrůda se vyznačuje vysokou a pravidelnou . Arónie - Černý jeřáb (odrůda NERO ) je rostlina, jejíž zralým, téměř černým plodům připisujeme velkou léčivou sílu a schopnost zpomalení stárnutí.

Možno ju však považovať skôr za . V katalogu nemáme podrobnější informace o aronia melanocarpa nero. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Leuke heester die veel bessen geeft in het najaar.


Soyez le premier à laisser un avis sur ce produit ! Taille adulte (H x L): 2m x 1. Aronia nigra, Mespilus arbutifolia var. Iskra života pre naše telá. Aróniová šťava obsahuje veľké množstvo tzv.


Apfelbeere kaufen in der Baumschule. Plody mají vysoký obsah vitamínu C, jsou vhodné k . Jsme národ pěstitelů, milujeme zahrádky, pěstování a především sklízení plodů z naší úrody. Děti milují, když si můžou z ovocných keřů natrhat ovoce přímo do . A hybrid between the two species above.


Die rote Herbstfärbung sorgt dafür, dass der Strauch das ganze Jahr hinu. Viking“ a „ Nero “, které mají větší plody, a také jsou schopny samooplození, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky