úterý 31. ledna 2017

Stínící tkanina

Jako další variantu přírodního . Ideální na plot na zahradu či k domu pro ochranu vašeho soukromí. Stínící tkanina, zastínění 60. Montáž je možná jak na klasické . Jak si vybrat stínící tkaninu na plot.


Chcete se ochránit před sluníčkem nebo jen mít prostě soukromí a ukrýt se před zvídavými pohledy sousedů?

Tkané sítě Soleado jsou ideální pro zastínění soukromých teras a zahrad. Nové zpracování Glam zaujme ty, kteří mají zálibu v zahradním designu a uvítají její . Tkanina z PE rašlového úpletu, pro snížení průhledu plotů, jak dřevěných tak i drátěných, pro zahradnické potřeby. Hledáte stinici tkanina ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vhodné pro vytvoření soukromí na ploty, zahrady, terasy, balkony atd.


Stabilizováno proti UV záření. Poplastované pletivo a oplocení Tišnov. Síť na oplocení zelená stínění.

Vyniká dlouhodobou životností. Pro skleníky, rostliny, oplocení či snížení průhlednosti, na terasy, zahrady, balkóny, . Zelená barva, UV stabilizováno. Plot ze stínící tkaniny už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kupte více, zaplaťte méně . Se stínícími rašlovými úplety si užijete soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi, posezení s přáteli nebo třeba při koupání v bazénu.


Je vhodný také jako zábrana. Oproti rákosu, který se používá pro stejný účel, má stínící tkanina mnohonásobně vyšší. Zabraňuje nevyžádaným pohledům. K pletivu se připevňuje nejčastěji elektrikářskými stahovacími pásky. Barva textilie je obvykle zelená.


Doplňky, nářadí, příslušenství. Pletiva v rámu , rabicové . Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.


Využití v zahradnictví, na plotech, pergolách, . Poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením. K zastínění klecí nebo voliér proti slunci používám stínící tkaniny s zastíněním.

Variantu používám k sušení kopřiv, které rozdrolené přimíchávám do . Stínicí tkaniny na ploty vysoké 100cm až 200cm, se zastíněním od až. Vhodné na ploty, tenisové kurty i jako ochrala plodů proti okusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky