pondělí 23. ledna 2017

Koupaliště trutnov webkamera

Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Kamera je v provozu pouze v letní sezoně. Koupaliště poskytuje široké zázemí i řadu atrakcí - restaurace, rychlé občerstvení, vyhřívané bazény, chrliče vody, tobogán, skluzavku, kurt na plážový volejbal, . Jablonné nad Orlicí - online pohled na koupaliště.


Snímek je automaticky aktualizován po vteřinách.

Městské koupaliště leží poblíž centra města. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Rezervujte ubytování v okolí. Na jejích březích se nachází autokemp s občerstvením a dětským hřištěm.


Webové kamery na této stránce nejsou zaznamenávány a neslouží ani k monitorovacím či bezpečnostním účelům. Kamery slouží výhradně k propagačním . On-line kamera na Starém náměstí. Obraz se obnovuje každých sekund.

Trutnov - koupaliště - informace o zařízení. Hlavní nabídka: Město a okolí. Staňte se partnerem webkamer na Královédvorsku. Webkamery v našem regionu.


Aquapark provozuje vyhřívaný bazén s tobogánem a skluzavkou. K dispozici jsou vyhřívané laguny, stoly na stolní tenis, dětský bazén a hřiště. Bližší informace naleznete na odkazu pod obrázkem z webkamery online.


Rokycany snímek z webkamery (aktualizace 2s). Zahajujeme letní sezónu a otevíráme všechna koupaliště. Platí pro areály: Letní koupaliště Ostrava-Poruba, Vodní areál Jih.


Obrázek se aktualizuje každých vteřin. Pokud se obrázek nenačetl . Online webkamera z Mariánských Lázní. Dlouhá Louka Krušné hory Snímky dneška. Aquadrom Most - koupaliště , akvapark, sauna, bazén, akvadrom, Wasserparks, water park.


Novinky, aktuální informace, žebříčky. Pohled do kryté haly AQUADROMU je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky