čtvrtek 19. ledna 2017

Betonové plotovky

Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním. Archiv Zdicí prvky a plotové tvárnice - tvarovky , zdicí systémy, zdicí kameny, betonové cíhly, zákrytové desky a ztracené bednění. Novým trendem jsou dřevěné ploty s betonovým základem a sloupky. V našem sortimentu nakoupíte několik typů základních stavebních prvků pro tyto ploty.


BETONOVÉ PLOTY, Levný plot.

PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY. Dlažba zámková, dlažba vegetační, dlažba skladebná, plošná. Plotová tvárnice vymývaná čtyřstranná 20x19x21cm. Sloupková tvárnice 30x30x20cm betonová hrubá.


S povrchem vymývaného oblázku o zrnitosti 8-10mm. Ploty Zděné a betonové ploty Plotové betonové stříšky. Plný plot je zárukou vnější vizuální ochrany i bezpečení! Betónové plotovky sú ponúkané až v 6-tich zemitých farbách kde v kombinácií so špeciálným opracovaním štiepaného betónu pôsobí betónový plot veľmi .

Výroba betonových plotů v. PVC pletiva, plotové sloupky, plastové plotovky , brány, branky, . Nabízíme pletiva, sloupky, brány a branky, vzpěry, plastové a dřevěné plotovky , plotové zástěny, bezúdržbové ploty a betonové ploty. V nabízeném sortimentu klademe důraz na to, aby jste u nás našli něco . Jak již název napovídá, je tento typ plotu vyroben z betonu. Betonový plot na klíč - Ploty Olomouc. Chtěli bychom Vám představit další právě dokončenou realizaci, kterou tvoří WPC plotovky v kombinaci betonových sloupků KB-BLOK.


Je vyroben z kvalitního betonu a vyztužen ocelovou armaturou. Název, Šedá, Žlutá, hnědá, červená. Plastové a dřevoplastové plotovky. Tvarovka plotová jednostranně štípaná. Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stavebních prvků?


Kvalitní betonové ploty z prvků pro oplocení LiaStone přinášejí celou řadu výhod: Montáž je velice snadná. Bezzákladové betonové oplocení. Kombinovat můžeme i více materiálů a typů, např.


Základem použitého betonu je cementová. Z důvodu křehké povahy zboží zasíláme vždy na paletě.

FEROBET - výrobce betonových prvků: Zámková dlažba, skladebná dlažba,. Plotové stříšky jsou betonové výrobky, které slouží k zakrytí zděných konstrukcí ohrad a plotových polí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky