pondělí 16. ledna 2017

Lanové herní prvky

Jako doplněk ke klasickému hernímu vybavení dětských hřišť dodáváme i lanové herní prvky a šplhací sítě, nejčastěji ve tvaru pyramid. Naše dětská hřiště a široká škála našich herních prvků pro dětská hřiště umožňují atraktivní hru dětí všech věkových kategorií. Vyrábíme dřevěné hrací prvky pro dětská hřiště, zahrady a parky.


V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Vyrábíme lanové sítě, lanové kolotoče, lanové houpačky pro děti, prolézačky nebo lanové pyramidy.

Při výrobě klademe důraz na bezpečnost, odolnost a stabilitu všech částí lanových prvků , . Návrh, výroba, prodej a instalace kvalitních herních prvků pro školky, školy, obce, města i pro. Lanové hrací prvky dle věku. Herní prvky Produktové řady Parkové a zahradní stavby Sport. Kovové herní prvky pocházející z naší výrobní haly v Českém Těšíně. Sítě a síťové herní prvky jsou vyráběny z vysoce odolných lan systému Herkules, Gerro a Multifil.


Spousta kovových částí je z ne- rezu. Samozřejmostí jsou vysocetvrzené a UV stabilní plasty HDPE a všechny lanové prvky jsou vyrobeny z vícepramenných lan .

Dvouvěžová herní sestava se skluzavkou a lanovým mostem je vhodná pro děti od let a skládá se z následujících prvků :věžeskluzavkalanový mostšplhací . Kotvení do betonového základu dle pokynů výrobce. HERNÍ PRVKY DĚTSKÝCH HŘIŠŤ. Některé herní první jsou i víceúčelové.


Kromě klasických herních prvků najdete u nás i tabule, lanovky a další doplňky na hřiště, jako jsou lavičky, altány apod. V zahradě pro děti mají místo i tradiční herní prvky (houpačky, lanové prvky apod. ). Jsou-li dobře navrženy, a umožňují dětem vzájemnou interakci a sdílení . Jarní počasí uspíšilo instalaci dalších prvků na dětské hřiště u školy. Jeho postupné rozšiřování si můžete prohlédnout zde. V minulém volebním období bylo postaveno víceúčelové hřiště, které bylo posléze doplněno o herní prvky pro děti a vzniklo tak Dětské lanové hřiště.


Jedná se o lezecí herní prvek – dřevěná konstrukce (rám) se síťovým výpletem je z druhé strany doplněná lezecí stěnou z vodovzdorné překližky, na které jsou . Jednotlivé herní prvky si sami vyberete dle věku a zájmu dítěte. Klikni na tlačítko úprav ke změně textu. Výplňový text: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ut elit tellus, luctus nec . Detaily - herní prvky , mobiliář.

V nabídce lanových prvků pro děti nezapomínáme ani na nejmenší – najdete u nás široký výběr lanových prolézaček pro malé děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky