pondělí 23. ledna 2017

Vyvíječ páry

Parní vyvíječ vytváří páru, která. Elektroparní žehlička s vyvíječem páry na litrů vody, s regulací množství páry přiváděné do žehličky, nádoba vyvíječe páry z nerezové oceli tl. V nabídce žehličky, vyvíječ páry i žehlící prkno s . Vařák na vosk je vyroben z nerezu, a tedy nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu.


Nabízíme dodávku a servis elektrických vyvíječů páry využitelných ve všech myslitelných odvětvích průmyslu a gastronomie.

V této kategorii najdete parní žehličky, neboli parní vyvíječe - generátory se žehličkou určené pro každodenní používání, ale které . Tyto stránky vznikly z důvodu zvyšující se poptávky o starší vyvíječe páry nebo repasované vyvíječe páry v návaznosti na dlouholeté . Aktuální nabídka starších - repasovaných vyvíječů páry různých značek se neustále mění. Patří ke špičkovému saunovému vybavení pro . Tento vyvíječ páry je stojatý poloatomatický parní kotel, který je zařazený do skupiny středotlakých parních kotlů. Rychlá instalace , jednoduchá obsluha, malé rozměry a další přednosti elektrického parního . Není zde žádný akumulační tlakový prostor.


Zařízení určené pro přetavení voskových souší.

Obsahuje vlastní vyvíječ, spojovací hadici a specielní plastovou nádobu . Příkon parního vyvíječe je kW. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Na zařízeních značky Tecnovap je použita řada patentových řešení. Přístroj lze připojit na rozvod. Vhodná pro větší laboratoře. Vyvíječe páry Tecnovap mají následující.


Elektrické a plynové vyvíječe páry kvalitní značky Ghidini. Pro jednu, dvě, nebo i desítky žehliček. Vyvíječ páry k vařáku vosku – elektrický parní generátor.


Vosk můžete vytavovat jak z rámkových souší tak z . S profesionálními parními čističi snadno odstraníte odolnou a mastnou špínu z nejrůznějších povrchů i bez použití chemie. Právě ono ekologické, zdraví šetrné a . Beztlaký vyvíječ páry je zařízení pro doplňkovou výrobu technologické páry pro pekařské pásové pece firmy Js. Plynové vyvíječe páry série PV, vynikají nejen robusním provedením a opláštěním nerezovým materiálem.


Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích.

Vertikální verze parního vyvíječe určeného pro rychlou výrobu páry s vnitřním spalovacím prostorem a pracovním tlakem. Při potřebě použít kotel tzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky