pátek 20. ledna 2017

Sekačka al ko comfort 40 e

Centrální nastavení výšky . Je vhodná pro menší travní plochy do . Sekačka je velmi snadno ovladatelná. Tvar jejího těla je ideální k sečení pod stromy a keři. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Integrovaný ukazatel stavu naplnění koše.

Obsah sběrného koše v litrech, l. Funkce, Sečení, Sbírání, Mulčování. Lehká praktická elektrická sekačka s velmi dobrým poměrem cena-výkon. XL pro optimální jízdní komfort integrovaný ukazatel stavu.


AL-KO COMFORT E - elektrická sekačka. Lehká a snadno ovladatelná sekačka s velkým výkonem a velkým košem zaručuje příjemný komfort při práci. Tento model sekačky Comfort je opravdu výborný . Na tento výrobek se vztahuje letá záruka.

Napište si o lepší cenu za tutot sekačku. Mulčovací klín jednoduše bez nářadí nasadíte a jemně posečená tráva je . Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. U nás máte také jistotu, . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Namir Vám přináší další video, tentokrát s menší lehkou sekačkou , která je poháněna akumulátorem. Osobní odběr na pobočkách. Bohužel v obchodě, kde jsem byl, nebyla skladem, ale prodavač mě řekl, že jestli může poradit, že tuhle by . Technická specifikace pro: . Nůž pro sekačku ALKO Silver 50cm Alko Silver 5BR, Silver 51B Comfort , Silver 51BR Comfort , Highline 51. Rotační elektrické sekačky Al-ko.


AL - KO Comfort E BIO COMBI. Recenzia o produkte Alko Comfort E Kvalitná kosačka s dlhou životnosťou. Vzhledem k tomu, že jsem měla sekačku od firmy AL-KO, která . Kvalitní elektrická sekačka Al - KO E Comfort s výkonem 4kW a pracovní šířkou 40cm. Vhodný zejména pro modely: Alko : Classic 40E , 40B , Comfort 40E.


Usnadněte si péči o zahradu kvalitní zahradní technikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky