pondělí 24. července 2017

Vlnovcové hadice

Nabízíme širokou nabídku vlnovcových hadic. Vyrábějí se z nerezavějících vysokolegovaných ocelí. Nerezové vlnovcové trubky pro rozvody pitné vody, topení a plynu.


Pořiďte si nerezovou připojovací trubku neboli vlnovce a vše potřebné okolo za skvělé ceny. Navštivte nás a prohlédněte si bohatou nabídku!

Nové vlnovcové hadice speciálně vyložené PTFE se používají u obzvláště agresivních médií. Na český trh je dodává Witzenmann Opava. Univerzální nerezová hadice , která je certifikována na plyn i pitnou vodu.


S hadicí Flexira xConnect Gas Basic můžete připojit kromě plynu s tlakem až bar i vodu. SITE-TR jsou určeny pro instalace vody, vytápění i systémů s obnovitelnými zdroji energie, zejména . Nákup bez rizika: dní na vrácení. HOS-EWR pro montáž vlastními silami.


Tlumení hlučnosti a vibrací.

Kompenzátory a vlnovcové hadice pro rozvodné systémy. Takové hadičky jsou celonerezové hadice se svářenými koncovkami a. Vás hadička nikdy nevytopí, vsaďte na nerezový vlnovec. Liberec, nerezové vlnovcové hadice , odsávací, výfukové a ochranné vinuté kovové hadice, hadice z teflonu, gumy a dalších . Hadička, která vás nikdy nevytopí. Popis produktu - Vlnovec nerezový, hotová hadice , voda, FxF, 1. Vysoce kvalitní, pružný nerezový vlnovec s pevnostními maticemi a těsněním. Flexibilné spojenie pomocou použitia vlnovcových hadíc z nerezovej ocele je významným a nezanedbateľným prvkom v potrubárskej . Vybrané oddělení Flexibilní hadice , vlnovcové trubky neobsahuje žádné zboží.


Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Kovové hadice - jsou to dokonale těsné celokovové hadice určené pro kapalná či plynná média. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Vlnovcové hadice z nerez oceli Všeobecné informace, výpočty délek hadic a montáž ZDE. Slouží ke spojení topných a vodovodních systémů, kde je potřeba docílit pěkného.


Sestavy vlnovcových kovových hadic na tla- ková zařízení. Plynová hadice Flexira xConnect Gas BASIC - z nerezového vlnovce. Převlečná matice pro nerez.

Vhodné pro: WC, Materiál: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky