úterý 11. července 2017

Teleskopicka brana

Výroba a montáž teleskopických vjezdových posuvných bran. Popis dvoudílná teleskopická brána. Dvoudílná teleskopická posuvná ( kolejnicová) brána se skládá ze dvou křídel navzájem propojených, kde jedno křídlo je . Teleskopická posuvná brána od návrhu po realizaci, nezávazné poradenství.


Více než let zkušeností v oboru. Vyrobíme teleskopickou bránu s kvalitním .

Dvoudílná samonosná teleskopická brána je složena ze dvou křídel, která jsou navzájem propojena. Hlavní (nosné) křídlo je posouváno motorem a vedlejší . Nabízí zákazníkům úsporu místa pro otevření brány. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň. Hlavní výhoda samonosné teleskopické brány je potřeba menšího bočního prostoru, kam brána zajíždí.


Dvojdielna teleskopická brána. Systém šetrí až miesta pre odsuv brány. Plně funkční teleskopickou bránu může vidět u nás v provozovně, kde jí Vám rádi předvedeme.


Posuvné brány a automatické vrata.

Nabízíme kvalitní posuvné brány a automatická vrata. Naše dlouholeté zkušenosti v . První křídlo je poháněno pohonem, další . Požadujete praktickú posuvnú bránu , ale priestorové možnosti vám jej montáž doteraz neumožňovali uskutočniť. Uspoří boční prostor a zároveň i čas, neboť se teleskopická brána zavírá rychleji. Samonosná teleskopická hliníková brána Brno.


Hliníková teleskopická brána samonosná. Pokiaľ máte problém s úzkym pozemkom tak s riešením tohto problému vám pomôže teleskopická brána. Existujú dvoj a trojielne brány. Tie šetria až dve tretiny . Ocelová, posuvná, teleskopická brána na míru. Designová výplň bran ze svislých příček v kombinaci . MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO TELESKOPICKÉ BRÁNY.


Pokud se u brány začínají vyskytovat potíže při pohybu nebo brána vykazuje vibrace během činnosti, . Zadání Poptávám firmu na výrobu, dodávku a montáž dvoudílné teleskopické (zasunovací) pojezdové brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky