pondělí 10. července 2017

Štěpkovač vermeer

CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Přívěsný štěpkovač je schopný rychle zlikvidovat větve a další organický materiál až do průměru cm. Vermeer BC230XL na serveru PROFISTROJE. Vzniklá hmota se může využít třeba na.


Následná hmota se dá využít třeba k zamulčování okrasných záhonů.

Prodam profesionální stepkovac vermeer Bc 620. Maximální průměr větví 15cm Hydraulicky . VERMEER , podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých štěpkovačů VERMEER — Autoline Česko. TURBO TierDiesel, válce, objem litrů, výkon kW.


Nejsilnější štěpkovač ve své třídě. Ideální řešení pro efektivní štěpkování dřevní hmoty. Potřebujete zpracovat potěžební zbytky, odřezky a další dřevní odpad?

Zpracujte ho na ekologicky nezávadnou dřevní . Prodám nový traktorový štěpkovač Dabaki BX62R. Průměr větví do 15cm, velikost štěpky - cm. Dva hydraulicky poháněné podávací . Stroj dodáváme s školenou obsluhou . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velkokapacitní drtící linka nabízí neomezenou možnost drcení dřevního materiálu. Zbiroh - Záchranný útvar HZS ČR, 3. Nosnost: Šířka: Výška: Přídavná zařízení: poznámky : reform m jednoosý nosič.


V této bakalářské práci je proveden rozsáhlý rešeršní rozbor štěpkovačů a drtičů zahradního odpadu. Tento inzerát byl odstraněn z naší databáze. Umístit poptávku po technice. Výkonný tažený štěpkovač na terénním podvozku.


Likvidace odpadu z kácení.

Pro likvidaci odpadu z kácení Vám nabízíme službu . Sortiment sestávající z různých štěpkovačů za přívěs nebo na pásovém. Naše řešení: Štěpkovače VERMEER. TĚPKOVAČE NA PÁSOVÉM PODVOZKU.


Pro více detailů klikněte na obrázek nebo. Drtiče odpadu inzerát: Štěpkovač VERMEER ,Drtiče odpadu, autobazar a inzerce , automotobazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky