čtvrtek 27. července 2017

Sauna infinit holešovice

Přijďte načerpat energii a uvolnit mysl do rustikální finské sauny s. Infinit Holešovice , Praha. Můžete si užít wellness zónu s rustikální finskou saunou , ochlazovacím. Poskytujeme a nabízíme nové wellness s rustikální finskou saunou i ochlazovacím bazénkem a relaxační místností v . Užít si zde můžete wellness zónu s rustikální saunou , širokou .

Užijte si novou wellness zónu s rustikální finskou saunou , ochlazovacím bazénkem, zážitkovou. Sauna v Holešovicích je po všechny dny společná. Specializujeme se na vertikální solária MegaSun.


The wellness centre offers public Finnish sauna made from light wood of. Užijte si wellness zónu s rustikální finskou saunou , ochlazovacím bazénkem, zážitkovou sprchou a. Je tu iba jedna fínska sauna , ale je dostatočne veľká cca na hostí. V Holešovicích na vás čeká zóna s rustikální finskou saunou , ochlazovacím bazénkem, zážitkovou sprchou a prostornou relaxační . Byť jde o jedinou sauna , .

Saunový svět s pěti druhy saun. I v předvánočním shonu nezapomínejte myslet na sebe. Po Praze – Holešovicích a Brně – Bystrci zahájilo provoz relaxační centrum.


Součástí INFINIT je i úžasná privátní zóna – privátní sauna a privátní whirlpool. Discover the best spas in Prague to relax and recharge. Hotelové wellness centrum nabízí hostům rustikální finskou saunu s. Nabízíme profesionální solární studio, odborné masáže a finskou veřejnou saunu.


Sauna zahřeje na těle i na duši, zlepší krevní oběh, postará se o detoxikaci. Dostatečné soukromí vám poskytnou oddělené šatny i sprchové kouty. Ein kurzer Überblick über die Sauna -Landschaft der tschechischen.


Wellness je určeno pro dospělé a . Relaxační centrum nabízí solární studio, vertikální solária MegaSun, odborné masáže, finskou saunu s ledovým bazénkem, fitness centrum. Listé dans Sauny a saunování v Praze. Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Praze.


Listed in Sauny a saunování v Praze. V saunovém světě si užívejte příjemnou relaxaci v tradiční finské sauně , .

Step nebo wellness s rustikální finskou saunou v nedalekých Holešovicích. Provoz restaurace SEZIO zůstane nepřerušen. Děkujeme Vám za pochopení.


Nabízíme nové wellness s rustikální finskou saunou , ochlazovacím bazénkem a relaxační místností. V centru si můžete užít relaxační masáže a privátní koupele . Hotel Absolutum je umístěn v centru Prahy - Holešovicích , jen pár metrů od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky