čtvrtek 27. července 2017

Fiskars štípací sekera

Doprava zdarma Dárek zdarma. BOR011a,ow:60pt:cdn. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a . Sekera vhodná pro štípání středních a větších špalků, délka 72cm, plastové pouzdro s bezpečnostným zámkem, . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Vhodná pro dělení menšího množství dřeva či příležitostné použití. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Na tom si tyto sekery zakládají a nová generace přinesla jednu revoluční vlastnost! Na todle, tedy zapomeňte: O čem mluvím? Fiskars o názor, kterou sekeru si mám vybrat.


Topůrko je vyrobeno z kompozitního . Sekerka je vhodná pro štípání menšího množství čerstvého dřeva nebo . Potřebujete kvalitní štípací sekeru , která Vám skvěle padne do ruky?

Výborně se hodí pro použití jednou rukou. Největší uplatnění najde při . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Na štípání středně velkých špalků. Sekery Levita mají hlavu z kované uhlíkové oceli potažené teflonem pro snadný.


FISKARS Střední štípací sekera X17. Dřevorubecká štípací sekera se širokou čepelí je ideální na půlení špalků i osekávání větví. Nový 3D povrch topůrka pro zvýšení rychlosti. Rychlé dodání a profesionální přístup. Svými parametry je přímo předurčená ke . Skvěla pro použití jednou.


Hecht, štípací sekera, 6Kč. Extol premium, buková štípací . X je vhodná na štípání středních špalků. Usnadněte si zahradničení i vylepšování domácnosti. V ruce ji měl v životě snad každý. Uplatnění najde na každé zahradě!


Sekera na štípání menších špalků a palivového dřeva. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.

Záruční a pozáruční servis. Díky této sekyrce Vám půjde práce přímo od ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky