úterý 25. července 2017

Nůžky pákové

Pákové nůžky na plech jsou nedílnou součástí každé dobře vybavené dílny. Slouží k provádění rovných střihů plechů, stejně jako mohou pomoci při zkracování . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Tuhá a masivní konstrukce nůžek zabezpečuje dostatečně kvalitní . Ruční nářadí ▻ nůžky pákové , ruční.

Nejprodávanější zboží kategorie nůžky pákové , ruční. S nepatrnou námahou se dají provádět rychlé, jisté a přesně rovné i zakřivené řezy u plechů všech druhů. Ideální pro střih čerstvých větví do. SGHJpákové zahradní nůžky. Popis: Prodám pákové nůžky.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pákové nůžky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Proma nůžky pákové na plech HS-10.

Skladem na prodejně: ks. Dílenské pákové nůžky ve třech velikostech, ruční vystřihovačky trubek a prostřihovačka plechu. Profesionální dvouruční pákové nůžky pro náročný provoz. Určeny pro střih větví o velkém průměru při údržbě zeleně. Krátká a silná čepel (potažená teflonem) . Pákové nožnice určite nie sú páteřním nástrojom ktorý používam pri reze, ale svoje miestečko na slnku si nájdu.


Dvoubřité pákové nůžky vhodné pro stříhání živého a čerstvého dřeva. Pákové jednobřité nůžky vhodné pro střih stříhání suchého, tvrdého a vyzrálého dřeva. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt . V místě spojení čepelí je unikátně řešený spoj pro maximální sílu střihu.


Zahradní nůžky Fiskars YATO Fieldmann Gardena a další. Nůžky stíhají přímo pohybem . Náhradní nože pro pákové nůžky Metallkraft PS 125. Hledáte nůžky s kterými byste přestřihli velmi silné větve? Pakové nůžky s převodem Fiskars jsou vyrobeny z kvalitní kalené uhlíkové oceli.


Komfortu stříhání velmi pomáhá délka nůžek 6mm a také . Velké pákové nůžky slouží ke stříhání drátů, plechů a dalších kovových součástí ( mohou být v provedení ručním i stolním) kupř.

Profi pákové nůžky, délka střihu 2mm, tloušťka plechu mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky