pátek 14. července 2017

Ratanová truhla

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hodí se velmi dobře také na oblečení, kdy perfektně nahradí menší šatník. Ratanové truhly a koše na prádlo mají svůj přírodní vzhle vhodný do interiéru bytu, . Toužíte po místě, kde si děti můžou schovat hračky a poklady a vy zase utěrky, ubrusy nebo ložní prádlo? Ratanová truhla s pevnou mahagonovou konstrukcí.


Výplet je z ratanu kubu v přírodní šedé barvě.

Technické parametry: Barva: ratan kubu Rozměry: 76x35x. Ratan je úžasný přírodní materiál, se kterým se setkáváme především u nábytku, ale stále větší oblibu si v poslední době získávají i nejrůznější bytové doplňky z . Prádelní koš s pevnou dřevěnou kostrou a výpletem z přírodní exotické kapradiny a polstrem z bílé látky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Axin Trading ratanová truhla Herra č. Velká ratanová truhla na prádlo - AX.


Truhly a prádelní koše z přírodních materiálů jako ratan, bambus, proutí, vodní. Ať už je to ratanová truhla , proutěná truhla nebo truhla z teakového dřeva, .

Precizně zpracovaná, ručně vyplétaná truhla z přírodního ratanu. Další produkty z kategorie: Ratanový zahradní nábytek. Jsou k dispozici jako sada tří truhel nebo se prodávají samostatně ve třech různých . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy.


Krásná zahradní truhla XXL na. V nabídce jsou tři velikosti. Tato ratanová truhla je vyrobena z rustikálního šedého ratanu - grey. Truhlu můžete využít doma nebo v zimní zahradě, či. Na bocích truhly jsou ucha pro . Toto zboží bylo vystaveno na prodejně.


Velikost ratanové truhly je 85x45xcm. Truhla vyrobená z přírodního ratanu. Ta je opletena přírodním ratanem o síle proutků cca mm. Farba ratanového výpletu hnedá. Vysoká truhla z ratanového výpletu v barvě světlý me může se použít i jako prádelní koš.


Barva ratanového výpletu je medová. Pojďte si vybrat svůj vysněný kousek!

K němu od nás dostanete dáreček navíc. Na úvod Zahradní nábytek Zahradní RATANOVÁ truhla na polstry PROMO . Tato nabídka od prodejce Kokiskashop byla archivována dne 11. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Proutěné a ratanové truhly.


Pokud hledáte praktický a vkusný úložný prostor, pak jste zde správně. Podívali jsme se do ložnice, kde stála mosazná postel s přehozem ze starožitné krajky, ratanová truhla sloužící jako noční stolek a viktoriánská skleněná lampa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky