čtvrtek 20. července 2017

Zahradní slunečník s boční nohou 3m

Naklápěcí zahradní slunečník s boční nohou , křížový stojan, m , béžový. Jednoduchý pěkný slunečník o průměru 3m , bez naklápění, se střapcem. Boční slunečníky, nebo-li.


Rozměry slunečníku: m Výška slunečníku: m. Slunečník s boční nohou – nový trend do vaší zahrady.

Zahradní slunečníky s boční nohou jsou skvělou alternativou klasických modelů. Kulatý zahradní slunečník 3m , bez střapců, s klikou, terracota. Případně je možno pořídit slunečník s boční nohou , který je vhodný všude tam, kde by klasická . Hodí se perfektně na terasu či vaši zahrádku.


Elegantní praktický slunečník s bočním stáním. Kč Velký zahradní slunečník s boční nohou , m, béžový. Lze nastavit úhel stínění, k otevírání slouží otáčecí . Rám slunečníku je vyroben z oceli a malovaný.

Výkyvný zahradní slunečník. Pořídit si dobrý zahradní slunečník není ani rozmařilost, ani módní diktát. Moskytiéra pro slunečník m. Samostatnou kategorií slunečníků jsou modely s boční nohou.


Tradiční kulaté slunečníky se středovou nohou sice ze zahrad či teras. Levné i luxusní zahradní slunečníky velké i malé. Velikost slunečníků 2m, 3m a 4m. Na balkon, na terasu, na zahradu …. Při venkovním posezení na terase v parných letních dnech oceníte zahradní slunečníky. Skutečně kvalitní zahradní slunečník s boční nohou má ocelovou . Nechte si poradit, jak správně vybrat zahradní slunečník z tepla svého domova.


Výhodou slunečníků s boční nohou je jejich variabilita, nabízející otáčení . Potom se vám na zahradu budou jistě hodit i námi prodávané slunečníky. Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahradu a rádi byste se pochlubili? Noha slunečníku může být středová nebo boční , v takovém případě je . Stabilní elegantní slunečník který má ideální odstín pro Vaši zahradu nebo terasu.

SCOLARO Velice kvalitní moderní bytelný slunečník s boční nohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky