pondělí 31. července 2017

Logico primo karty

Do tohoto rámečku děti vkládají karty ze souborů a logické dvojice obrázků spojují barevnými knoflíky. Děti si mohou hrát samy, s partnerem anebo ve skupině. Mohou si samy vybrat kartu , se kterou chtějí pracovat, samy si určí tempo a dobu . Tyto karty vznikly původně pro děti, které mají některou z poruch učení či jiný problém . Logico primo pro začátečníky.

Karta se zasune do rámečku a barevné knoflíky se přisouvají ke. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat a poprosit o radu - zda nejsou někde na internetu okopírované tyto karty ke stažení, popřípadě, zda by někdo nevyměnil třeba . Nevím jak staré máte dítě. Nakladatelství MUTABENE vydává učební systémy pro předškolní vzdělávání v mateřských školách a pro první stupeň základních a speciálních škol.


Tisk, vystříhnout, případně zalaminovat . Hra se skládá z rámečku a souboru karet s úkoly stupňující se obtížnosti. Disons EST ICI logico PRIMO Piccolo et change-Chat discussion fermeture. Na rubu navíc spojování slov .

Plastový rámeček je součástí uč. V každé sadě je karet a sad máme asi (různé obtížnosti podle věku) koukni se: . Predám sadu hracích kariet Logiko primo - Farby a tvary. Veľmi dobrý stav, bez poškodenia.


LOGICO primo nebo už piccolo (5let). Skládá se z rámečku a různých souborů, v každém souboru je karet. Zábavné úkoly na téma Oslava a zábava. Karty jsou určené dětem od let.


Piccolo, mladší Primo) ty těžké karty docela odradily . Cieľ: rozvíjanie poznatkov, základných vedomostí a kritického myslenia pri poznávaní Slovenska. Rozvíjanie kognitívnych a . Karta sa zasunie do rámčeka a farebné gombíky sa prisúvajú k . Skládají se z výukových karet , které se zasunou do rámečku. Pro děti starší pěti let . Hravou formou se děti naučí hodiny.


Přisuň barevný knoflík ke správné odpovědi.

Różnorodność książek z kartami pozwala na indywidualną pracę z dziećmi o zr. Jedná se o rámeček s pohyblivými knoflíky a sadu karet. S pomocí souboru karet dě již od 3. Převážně jsou tyto listy určeny pro děti od tří let, kdy s tím mohou manipulovat sami, a je fajn, že je tam i zpětná kontrola. Soubory jsou členěny podle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky