středa 26. července 2017

Elektrické sekačky hecht

Díky elektrickému pohonu mají tyto sekačky velmi tichý a. Mulčování, boční výhoz, l koš. Elektrická rotační sekačka s pojezdem. Výhody Výkonný motor s vysokým kroutícím momentem Sekačka vyniká na menších plochách, kde je díky své . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo .

Základem sekačky je šasi z trvanlivého a odolného plastu, díky kterému je snadná údržba . Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Otestovali jsme nejlepších sekaček na trávu, porovnali je a určili vítěze testu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


VýhodyVýkonný motor s vysokým kroutícím momentemSekačka vyniká na menších plochách, kde je díky své . Popis: 32cm,objem koše 32l, výkon. Ukázat kompletní nabídku elektrických sekaček. Odpovídá Petr Tichý ze společnosti HECHT : Při výběru sekačky je v první.

U elektrické sekačky je naopak důležité mít dobře dostupný zdroj . Detailní popis sekačka elektrická. Al-Ko Benzínová rotační sekačka. V rámci projektu Zahrada a hobby představí a nabídne HECHT svůj sortiment.


HECHT 5SWE – benzínová sekačka s elektrickým startérem. Husqvarna, Partner, McCulloch . Do našeho sortimentu jsme zařadili elektrické sekačky bez pojezdu HECHT. Najdete zde jednak sekačky, které mají šasi vyrobené z trvanlivého a odolného . Hecht - zahradní technika. Nabízíme benzínové, vřetenové i elektrické sekačky , pily, vysavače, křovinořezy,. A zároveň za sebou u sečení neradi taháte elektrický kabel?


Díky robustnímu akumulátoru ji lze nejen. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout - elektrické , benzínové, samochodné, strunové, vřetenové a bubnové sekačky. HECHT 5SX je výkonná sekačka s benzínovým motorem HECHT OHV o obsahu 1cm3.


Díky pojezdu je práce se sekačkou snadná. Díky odolnému plastovému šasi bylo dosaženo .

Opravdu robustní úhlová bruska s ergonomicky tvarovanou rukojetí pro pohodlné držení. Pro ještě bezpečnější práci a pohodlnější ovládání je možné hlavní . Během sečení tedy nemusíte neustále ručně strunu prodlužovat. Osobní odběr na pobočkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky