pátek 21. července 2017

Voliérové pletivo

Pro spojování svařovaného pletiva na voliéry slouží kleště a svorky Hobby. Nově však můžete zakoupit. Nabízíme vám pletivo na voliéry a klece určené pro papoušky, králíky nebo drobná hospodářská zvířata.


Pro tyto účely jsou nejvhodnější šestihranná pletiva. Hledáte pletivo na voliéry ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Pletivo na voliéry, stavba voliéry. Různé typy pletiva, pozinkované či poplastované. Svařované voliérové pletivo z pozinkovaného drátu, případně s PVC ochranou vrstvou.


Malá oka, pletivo vhodné pro stavbu voliéry či jiné hospodářské účely, . Dále se pletiva hojně využívají i jako ochrana . Potřebujete kvalitně oplotit vaši voliéru ? Použijte chovatelské pletivo přímo na voliéru. Tohle pletivo se řadí mezi kvalitní a levná pletiva.

Voliérové pletivo je velmi odolné, používá se i např. Různá velikost ok, PVC nebo Zn, velmi pevná svařovaná síť. Nejširší nabídka s dopravou zdarma! Toto pevné voliérové pletivo patří k nejoblíbenějším mezi chovateli.


Perfektně se také hodí pro . Rozměřujeme na míru a zasíláme po celé ČR. Ponúkame niekoľko druhov veľkosti ôk, 6×mm, 10×mm, . Chovatelské - voliérové pletivo je pevné svařované pletivo k výrobě voliér a klecí pro ptáky, papoušky, andulky, králíky, atd. Sieťka pre chov bažanta je určená pre použitie v chovoch pernatej zveri ako bažant. Bezplatné doručenie na celom Slovensku. Kvalitní a pevné pletivo s využitím nejen pro stavbu ptačích voliér.


V nabídce pletiva s různými velikostmi oka a silou drátu. Univerzální pletivo na stavbu voliéry. Na přání zákazníka je možné libovolně měnit síly drátu, velikosti ok, barvy rámu, počet krmných misek a rozměry kompletní sestavy voliéry. Vhodné pletivo na voliery pro exoty.


Dělí se na dvě skupiny, a sice pozinkované a poplastované voliérové . Dobrý den, potřebuji radu.

Na jaře chci stavět voliéru ,chci koupit pletivo svařované 19x19x1. Petivo je dost drahé,přemýšlím tedy o . Proto se mu také občas říká králíkářské pletivo. Poplastované pletivo na voliéry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky