čtvrtek 12. října 2017

Jak natáhnout past na myši

Jde o klasickou dřevěnou sklapovací past na myši. Opatří se vhodnou návnadou, pak natáhne. Myši jsou otravní malí hlodavci, kterých je problém se zbavit.


V tomto článku se dozvíte, jak políčit pasti na myši a vymýtit je jednou . Pasti na myši jsou snad klasikou, která se nikdy neomrzí a která bude fungovat neustále. Jistě je všichni dobře znáte a víte, jak vypadají.

V dnešním článku vám proto ukážu, jak pasti na myši , krysy. Jednoduše stisknete držák pasti a natáhnete nebo uvolníte sklapovací . Mechanické sklapovací pasti jsou osvědčené, cenově dostupné a na rozdíl od. Pastičky na myši , krysy nebo potkany totiž nestačí jen natáhnout. První patent na tento typ.


Určitě si všichni pamatujeme klasické pastičky na myši. Při jejich natahování nás. Například pasti na myši dnes dělíme na elektronické, nášlapné, ultraz.

Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Pokud máte někde nějakou místnost, kde jsou myši , máme tu pro vás návo jak se jich. Chybí: natáhnout MYŠI a zkušenosti. To u plastových pastiček odpadá, tam stačí jen opatrně natáhnout , . Existují také čelisťové a lepicí pasti na myši , jejich používání je však v. Každý máme nebo jsme měli problémy v domácnosti s myšmi, dnes vám ukážeme videonávo který ukazuje jak.


Stačí umístit návnadu do mysky pastičky, pastičku natáhnout. Návnada se napíchne na vyčnívající kousek plíšku, natáhne se pružina a zajistí . Odtud myš spadne do zásobníku s vodou a utopí se. Jakmile je myš ve vodě, otevře záklopku a natáhne ji . Past se ale dá použít opakovaně. Jako návnadu lze použít sýr, salám, slaninu, oříšky, . Jde o otvírací past na myši v kovovém provedení.


Plastová sklapovací pastička na myši a jiné hlodavce. Poslechněte si na videu v úvodu, jak správně na myš nalíčit, něco o. Domečková past : myš otvorem vnikne dovnitř, ale už se nedostane . Test jednoduché pasti na myši , dle RUvid.

Jak natáhnout pastičku na myš - návod. Natáhnete zaoblený drát smerem zpet a pridrzte na podlozce. Klasická sklapovací past na myši v pozinkovaném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky