pátek 20. října 2017

Kleště na obrubníky

Vyzkoušené manipulační kleště na obrubníky , obruby, betonové výrobky a prvky, prefabrikáty. Manipulace pomocí stroje nebo ruční. Uchopení z vnitřní i vnější strany.


Kleště pro práci a manipulaci s obrubníky. Hledáte kleste na obrubniky? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

V této kategorii představujeme bádie a kleště na obrubníky , kleště na cihly a bloky,. Svěrací kleště na orubníky SKOR 120kg je uchopovací prostředek pro bezpečnou ruční manipulaci s obrubníky , či podobnými prvky ve výrobnách a na stavbách . CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání. Pomocí těchto kleští přenesete pohodlně ve dvou těžké obrubníky a usadíte je na své místo.


Kategorie: Nářadí na dlažbu a obrubníky. Technické parametry a informace. Možnost ručního i strojního přenášení . Usnadní práci při manipulaci s těžkými obrubníky.

Kvalitní výrobek - nosič obrubníků neboli kleště na obrubníky umožňují snadné příčné uchopení a manipulaci s betonovými obrubníky do hmotnosti kg Šíře . Pro snadné přenášení obrubníků , krajových kamenů a dlažby. Ideální technika pro realizace chodníků a komunikací. Pro manipulaci s obrubníky, kameny, žlaby, a podobně.


Doporučujeme, aby obrubníkové kleště byly . Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Zboží je 1 funkční a připraveno k okamžitému . Ceník půjčovného Kleští na obrubníky : cena bez DPH, cena s DPH. Univerzální kleště slouží na ruční i strojní manipulaci s obrubníky i jiného materiálu do hmotnosti 150kg. Nosič obrubníků - kleště pro manipulaci s obrubníky , bloky, žulou, s hrubým i hladkým materiálem.


Ruční kleště na obrubníky. Nosnost 1kg - vhodné pro použití v páru. Rozsah uchopení - cm. Tato nabídka od prodejce bazar_plzen byla archivována dne 20.


Tento předmět byl vydražen v . KLEŠTĚ NA OBRUBNÍKY , kus, 1 . Neničte si záda při přenášení těžkých obrubníků a využijte našich profesionálních svěrek na obrubníky.

Díky dobře promyšlené konstrukci můžete bez problémů . Lze je také využít pro další manipulaci, např. Půjčovna stavebních strojů Davorent nabízí: vibrační a hutnící desky, pěchy, válce, ponorné vibrátory, vibrační lišty, generátory-elektrocentrály a čerpadla, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky