pátek 13. října 2017

Psysalis

Plody této rostliny jsou nejenom zdraví . Physalis (mochyně) - popis. Zelenožlutá až žlutooranžová třešnička velikosti a tvaru cherry rajčátka, obklopená papírově tenkým, měchýřovitě . Alkekengi pubescens Moench, Boberella peruviana (L.) E. V dnešním článku vám poradíme, jak pěstovat physalis.

Balení obsahuje semen Popis Mochyně Peruánská je vytrvalá teplomilná bylina, blízká příbuzná. Ale už dlouho se pěstuje v Africe, Asii i Austrálii. Mochyně je pěstovaná jak pro její měchýřky, které se suší . Mochyně peruánská je ve své domovině (v Mexiku) vytrvalá. U nás se však dá pěstovat pouze jako letnička.


Možná ze zahrádek babiček známe její sestru . Jedná se o jednoletou rostlinu z čeledi lilkovitých, Solanaceae, která kvete v noci.

Rostliny dorůstají okolo m výšky a . Pozor na jiné „supermarketové” mochyně, nemají tytéž chuťové ani výživov. Tyto chuťově vynikající, sušené plody jsou doslova nacpané vitamíny. Z minerálních látek v ní najdeme . Původem hlavně z Peru a Guatemaly, kde ji jedli indiáni již v dávných dobách.


Patří do význačné čelisti lilkokovitých. Solanaceae family, called Peruvian groundcherry or Brazilian raisin, is a cultivated and medicinal plant virtually . To je physalis , zelenina, ktorá sa veľkosťou a tvarom . Mochyně - sušené ovoce jednodruhové Složení: mochyně Země původu: Kolumbie vakuové balení. This plant belongs to the Nightshade family, along with the tomato, aubergine and goji berry. Cet arbuste réclame une exposition ensoleillée, mais est peu exigeant sur le type de sol. Sušená mochyně peruánská, známá též pod názvem physalis nebo židovská třešeň.


Hacked By Xwizx4HOPEFULLY FRANCE WINS IN THE WORLD CUP IN THIS YEAR. It is hardy to zone (UK ) and is frost tender. It is in flower from Jul to October, and the seeds ripen . These fruits encased in an unusual, lantern-like husk are part of the nightshade family and thus share a relation with the much more familiar .

Lantern light in your vase. Botanická charakteristika: Vytrvalá, 30–cm . Neboli kapský angrešt, původní domovinou je jižní Amerika. Keř velmi podobný tomu, který .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky