čtvrtek 19. října 2017

Zahradní jezírko řasy

Díky teplému a slunečnému počasí se v našem zahradním či koupacím jezírku voda zabarvuje do zelena. Na vině jsou mimo jiné řasy. Vláknité řasy jsou pro majitele zahradních jezírek a nádrží poměrně velkým problémem.


Malé množství řas je sice prospěšné, protože slouží jako potrava rybám . S řasami v zahradním jezírku se jistě již setkal každý z nás. Ve většině případů si, ve správně založeném a fungujícím biotopu, poradí příroda, dříve či později, .

Bohužel jediný účinný prostředek je důkladně provzdušňovat vodu (vodotryskem, perlením). Pokud fungovalo vše, co v jezírku bublá a stříká, bylo jezírko bez řas , . Likvidace řas v malém jezírku posts 26. Archiv Proč se řasy tvoří? Tuhle otázku si položil troufám si říct každý z vás, kdo má doma zahradní jezírko.


V zahradním jezírku se nejčastěji setkáváme s dlouhými . Nejčastější věta, která v . S problematickou vláknitou řasou se setkal téměř každý majitel jezírka nebo rybníčku.

Boj proti vláknité řase v zahradní jezírku. Moje rady jak se navždy zbavit dlouhé řasy v jezírku solením vody. Zahradní jezírka , vydáno 01. Správný výběr vodních rostlin pomáhá udržet vodu v jezírku čistou. Rostliny, které okysličují . Jaro je v plném proudu a léto klepe pomalu na dveře.


V tomto období je vaše jezírko nejaktivnější. Teplota vody i délka slunečního svitu roste, . Pan Jirka se nás zeptal na své zahradní jezírko. Bojuje v něm s řasami a už neví, jak na ně. Bojovali jsme s řasou v laboratoři a následně v zahradních jezírkách , a proto můžeme nabídnout dvě různé řešení, KATA POND a SUPER POND.


Jak mít na zahradě průzračné jezírko ? Mezi nejčastější problémy jezírka patří přítomnost nežádoucích řas a sinic. Stavby a služby pro zahradní jezírka , koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné články, soukromá inzerce. VLÁKNITÉ ŘASY V JEZÍRKU - přípravek zlepšuje kvalitu vody v několika minutách, určený pro všechny typy zahradních jezírek.


Poskytuje rychlou pomoc při . Aby bylo jezírko klenotem zahrady , mělo by být čisté, průzračné. Brání přehřívání vody i růstu řas a sinic, které pod slunnou, prohřátou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky