středa 11. října 2017

Kované mříže

Mříže jako ochrana i estetický prvek. Zejména u chat, chalup a . Naše kované mříže musí splňovat nejen estetický dojem, ale hlavně musí být nedobytné! Na přání vyrobím i jiné druhy mříží , zábradlí nebo plotů. Mříž je konstrukce, která je vyrobena z kovových tyčí, pásovin, nebo profilů, které jsou různě spojené a tvoří ochranu, nebo výplň .

Kované mříže k zajištění objektu. Kovářství Kučera vyrábí kované mříže , bezpečnostní mříže, ozdobné mříže. Pro zabezpečení budov vyrábí mříže do oken, mříže na dveře, mříže na balkon. Kovové mříže mají pro zabezpečení našich obydlí nejdelší tradici. Kromě své bezpečnostní funkce však mohou být pro náš dům, zahradu či jiný objekt i . Nejstarší jsou kované mříže z kujného železa ve formě prutů nebo pásků.


Později jsou okenní mříže spojovány protahováním nebo sponami. Potřebujete kvalitně zabezpečit svou nemovitost a přitom neztratit nic z krásy a stylu?

Námi vyráběné mříže jsou tím pravým pro Vás. Umělecký kovář Miloš Daňhel provádí veškeré kovářské a zámečnické práce. Vše je možné doplnit dalšími . Jednotlivé polotovary na kované mříže vám nabízí náš e-shop kované polotovary . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kované mříže.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Umělecké kované výrobky, umělecké kovářství s dlouholetou praxi. Výroba pevných kovaných mříží Brno. Veškeré části jsou spojovány převážně nýty, objímkami nebo průseky. Práci realizujeme a montujeme po celé České republice. Nabízíme Vám návrhy a realizace kovaných mříží , dle jakýchkoliv Vašich představ a požadavků!


Vyrábíme pevné kované mříže na míru. Libovolné rozměry, nejrůznější stupně náročnosti, vše dle. Společnost TETRA Security s. Zakázka byla realizována přes památkový ústav, protože se . Mohou být na okna, na dveře, vrata a další jiné otvory.

Zboží si zákazník může vyzvednout osobně v sídle firmy nebo zašleme na dobírku. Po dohodě mříže dovezeme a zamontujeme. Tento kovaný prvek je možné použít jako ozdobnou součást kovaného plotu, brány, branky, kovaného zábradlí či ozdobné mříže.


Historický vývoj železné kované mříže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky