pondělí 30. října 2017

Vozik za malotraktor

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Lesní a zemědělská technika bazar: vozik. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. W radlica na sneh, orací pluh, vlečka, vyorávač zemiakov, dvojkolesový vozík , brány , . Ponúkam na predaj Malotraktor Yanmar F20D 4x( koní ) s odnímatelným čelným nakladačom.


Nakladač je robený tak, že sa dá sa velmi jednoducho a . Nafukovací kola na ložiskách,vhodný za Malotraktor ,čtyřkolku,zahradní traktor.

Převodovka DSK 317-rychl. Prodám tera vari s vozíkem. Všechno plně funkční, vozík brzdí. DSK-3je velmi užitečným pomocníkem jak na poli, tak při odvozu dřeva z lesa.


Každý, kdo vlastní zahrádku, pole nebo třeba sa jistě zná všechny problémy spojené s péčí o pozemek. Pořiďte si sklápěcí přívěsný vozík jako pomocníka. Nacházíte se:Úvod Komunální technika Příslušenství k malotraktorům Vozíky za malotraktory. Popis produktu HV 2L vozík za malotraktor kultivátor brzděný.


V ceně je zahrnut i závěs.

Je nutné při objednávce specifikovat stroj, ke kterému chcete vozík . Bržděné vozíky , sklápěcí vozíky , zahradní vozíky. Výroba, prodej a servis veškerého příslušenství pro kultivátory, travní traktory, malotraktory. Multifunkční vozík vyvážečka.


PŘI KOUPI VOZÍKU VARES Z NAŠÍ NABÍDKY, LZE PŘIOBJEDNAT TOTO TECHNICKÉ. Závěs pro vozík HV 350-pro zapojení za malotraktor MOUNTFIELD. Vares HV 350-- vozík pro malotraktory.


MAXI KORBA pro přepravek! S a motorem Vari XP-2je určen pro náročné obdělávací práce. Dobrý deň, zaujímam sa o Starší prívesný vozík za malotraktor. Predám starší vozík používaný s malotraktorom.


Prívesný vozík so širokými kolesami, brzdený so sedačkou k malotraktorom typu AGZAT, VARI. Technický průkaz VARI je určen pro majitele malotraktoru VARI IV se zapojeným přívěsným vozíkem VARI ANV-400. Cena je bez připojovacího závěsu!


V objednávce nutno uvést typ Vari nebo Mountfield ! Stavebnicový malotraktor VARI IV GLOBAL s motorem XP2je spolehlivý . Kontaktovat inzerenta na inzertním webu. Nabízíme traktorové vleky jednotunové (nebo t) dvoutunové, .

Vozík nebyl používán, je jako nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky