čtvrtek 12. října 2017

Pozinkované sloupky

Pozinkované sloupky a pozinkované vzpěry jsou vhodnou ekonomickou variantou pro váš nový plot. Jsou vyrobeny z oboustranně pozinkované trubky. Aby byla zajištěna maximální odolnost a kvalita sloupku, je svár. Plotové sloupky tvoří nosnou konstrukci plotu.


Sloupek je žárově pozinkovaný a je primárně určen ke kotvení plotového pole do betonového podkladu.

Prodej plotových sloupků z jacklu . Ocelové sloupky , povrchová úprava je provedena zinkováním. Jako příslušenství ke sloupku se používají PVC příchytky se šrouby. Obdélníkové sloupky mají předvrtané otvory o průměru mm a jsou . Dodáme vše pro stavbu plotu.


Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ.

Půdorys plotového jeklového sloupku zajišťuje. Vaše cena včetně DPH za ks: 10Kč 10Kč. Sloupky vyrobené z ocelových trubek pozinkované výšky od 150cm do 300cm síla stěny až mm. Plotový sloupek pozinkovaný ZIN sloupek plotový 40x- m. V ulici Neštěmická si strážníci všimli muže, který nesl dva pozinkované sloupky.


Galvanické zinkování o tloušťce min. Kulaté sloupky pozinkované Zn, Levný plot. Povrchová úprava: žárové oboustranné pozinkování.


Nabízíme k poplastovaným pletivům sloupky pozinkované s nánosem plastu silným mm nebo s nástřikem vypalované barvy, označené jako sloupky. Mezi pozinkované průmyslové sloupky řadíme dva typy, pozinkovaný sloupek obdélníkového profilu 40xmm, který doporučujeme k plotovým panelům . Pozinkované plotové sloupky hranaté 60xpro stavbu panelových plotů za skvělé ceny. Standardní plotový sloupek kruhového průřezu, průměr sloupku mm. Sloupek je vyroben z pozinkované trubky a na konci opatřen plastovou čepičkou.


Sloupky na plot: praktické informace. Součástí sloupku je čepička z PVC.

Dodáváme kulaté i hranaté pozinkované sloupky. Vzpěry pozinkované (kruhové) Ø 38mm. Sloupky jsou zakončené buď plastovou čepičkou, nebo bavoletem . Dobrý den, prosím o radu čím postupně natřít čerstvě žárově pozinkované plotové sloupky. Jako poslední nátěr bych chtěl použít barvu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky