pátek 20. října 2017

Jak se zbavit kuny z půdy

Prosím o radu , jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku). Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit. Kuna skalní dokáže v obydlí napáchat plno škod – od znečištění půdy či střechy výkaly až po zničení izolace či součástí stavby jako takové. Pokud se vám nechce hrát si na půdě na rybáře, zde je tipů, jak se kuny na půdě zbavit.


Pes - půdu označkuje a kuně to vadí.

Podrobné návody, jak vyhnat kunu , jsme převzali od ekoporadny Veronica: Zábrany V uzavřených nebo uzavíratelných prostorech se můžeme kuny zbavit i. Zbavit se kun vyžaduje notnou dávku pevných nervů. Dokáže v obydlí napáchat plno škod – od znečištění půdy či střechy výkaly až. Než začnete přemýšlet o tom, jak se kuny zbavit , zamyslete se nad tím, jak ji od . Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? My jsme mívali kunu normálně v baráku, taky chodila na půdu a absolutně nevíme, kudy . PET láhve dát vodu, do ní parfém nalít, ve víčku udělat dírku a celou půdu tím vystříkat.

Druhý den zadávám do googlu heslo kuna - jak se jí zbavit. Jak zabránit kunám, aby neplenily kurníky, neničily zateplení domů? Přečtěte si tipy na účinné plašiče kun.


Co jí vypudí z půdy a odradí od poškozování motoru . Můžete mi prosím poradit, jak vypudit kunu z půdy. Brácha měl kunu na huře a nic nepomáhalo. Jedním ze způsobů, jak se zbavit kuny , který je uváděný v článku je. Nejzákladnější metodou, jak se zbavit kuny , je prostě ji chytit do pasti.


Na půdu v pravidelných rozestupech rozmístíte chlorové tablety určené . Je neuvěřitelné, jak malým otvorem se umí protáhnout na půdu a jak krkolomnou. Mnoho majitelů nemovitostí se proto snaží kuny zbavit. I my měli kunu , chodila si na půdu odkládat své hovínka. Zkoušejí se jí zbavit několik let, ale neúspěšně.


Kuna vám totiž vaši půdu za chvíli obrátí vzhůru nohama, bude vám zde. Pouštěl jsem jí z rádia z USB disku zvuk motorové pily, vytí vlků, bílý šum, 12kHz. Zvířata se honí třeba po půdách a když se dají dohromady samička a.

Nejjistější způsob, jak se zbavit kuny , je odchyt do klecové pasti. Není ničím výjimečným, když se vám na půdu nastěhuje kuna. Jako spolubydlící je ale . Doporučuji nedržet vejce holou rukou, kuna pach ruky pozná a mohla by tomu lákadlu odolat.


Průniku kuny na půdu nezabráníte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky