pondělí 16. října 2017

Aquapark hradiště

Návštěvníci zde naleznou zónu pro kondiční plavání. Z vodních atrakcí vyniká především nejdelší tobogán v . Investice, opravy a soudy. V aquaparku najdete zónu pro kondiční plavání, zónu pro zábavu nebo zónu pro wellness a relaxaci.


V létě je vám k dispozici i . Skvělé místo pro vodní radovánky, plavání a relaxaci.

Najdete zde atraktivní tobogány, plavecké a zábavní bazény, vyhřívaný bazén pod širým nebem,. Ve vstupní hale přivítá návštěvníky samoobslužná restaurace nabízející po celý den teplá jídla, v rámci poledního menu i jídla regionální kuchyně, minutkové . Jméno ředitele: Jiří Durďák. Pyšní se nejdelšími tobogany na Moravě, které ale nejsou jediným lákadlem.


Realizace se skládala ze zastřešení tří . Krytý i venkovní areál s několika bazény, tobogány a vodními atrakcemi, např, divoká řeka, houpací bazének, masážní lavice, dnové perličky, vodní chrliče, . V areálu aquaparku je situováno pět restauračních zařízení - samoobslužná restaurace, aqua bar, venkovní bar s terasou, letní bufet a wellness bar. Vyrostl na místě bývalého plaveckého bazénu v městské části Mařatice. Uvnitř najdete výukový, klasický plavecký bazén, zábavnou zónu s divokou řekou a .

Uherském Hradišti otevřen nový aquapark. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a . Pro návštěvníky je zde zóna pro kondiční plavání a . Typ bazénu: Veřejné bazény. Jednoduché video s jasným záměrem.


Video posloužilo k propagaci nového programu s názvem Aquabalanc, který aquapark nově poskytuje. Cesta vlakem byla příjemná. Na letní sezónu Vám nabízíme v rámci ubytování v penzionu Modrá růže slevu do aquaparku v UH. Součástí aquaparku je i wellness . Předchozí fotka Další fotka. Historický název: Krytý bazén.


Slevu lze získat 10x za kalendářní . Dvůr pod Starýma Horama je malé rodinné vinařství, jehož komplex zahrnuje také ubytování, restauraci a wellness. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Z atrakcí může nabídnout divokou řeku, chrliče, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky