úterý 31. října 2017

Bazén litoměřice

Provozní doba je platná během školního roku. O prázdinách probíhá odstávka a provoz je dle aktuálně zveřejněných změn. Malý bazén pro veřejnost . KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN V LITOMĚŘICÍCH.


V areálu najdete plavecký bazén 25×15m, dětský bazén 9x9m, saunu, páru, vířivku, posilovnu, občerstvení, . Pro návštěvníky je připraven šesti dráhový plavecký bazén 25×15m s teplotou 27°C a dětský bazén 9x9m se skluzavkou a teplotou vody 29°C.

Kalich Arenu, plavecký bazén , letní koupaliště a fotbalový stadion. Bazén nabízí nové kurzy v odpoledních hodinách. Plavecké bazény v Litoměřicích a okolí.


Krytý plavecký bazén nabízí kromě bazénu vířivku, hydromasážní vana, parní komoru saunu, posilovnu, fitness, solárium a masáže. K dispozici je dětský bazén , sauna, pára, vířivka, posilovna, občerstvení, v letních. Prodej bazénů a příslušenství v Litoměřicích a okolí.


V ceně do bazénu je i pára. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Bazény relax, s.

Dále v budově můžete navštívit saunu, perličkovou koupel a . V této rubrice naleznete koupaliště, bazény , plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark . V květnu a červnu bude provoz bazénu dle stávajícího harmonogramu. V červenci bude následovat pravidelná odstávka. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Dorostenci co jedou na MČR zítra v 8:odjezd od bazénu v LTM na trénink do. Kromě běžné údržby dochází ke kompletní výměně sprch v dámských . Od počátku července zde probíhá každoroční odstávka zaměřená na údržbu bazénu a. Litoměřice - Litoměřický krytý plavecký bazén je v červenci mimo provoz. Milovníci plavání v Litoměřicích , zbystřete! Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Kontakt na specialistu pro BASIC line a příslušenství Kontakt na specialistu pro COMFORT a EXCLUSIVE . Aktuální katalog firem v kategorii Zahradní bazény Litoměřice. Mimo jiné se také ve městě nachází krytý plavecký bazén , velice pěkné . Mateřská škola se nachází na sídlišti Kocanda na východě Litoměřic.

V této polovině školy je také bazén s čističkou vody, sauna a sociální zařízení pro děti. Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky