pátek 16. března 2018

Drcení větví

Jednou z našich specializací je frézování pařezů a drcení větví. K těmto pracem máme odborné vybavení – pařezové frézy a výkonné štěpkovače. Drtiče větví značek jako Agama, AL-KO, Bosch. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


Hobby drtiče a štěpkovače zlikvidují zbytky větví tak, aby se použily do kompostu nebo k zamulčování rostlin. Kdo by rád zpracovával dřevní .

Tento malý, ale výkonný zahradní drtič si hravě poradí s větvemi o průměru až mm. Manipulaci se strojem usnadňují velká kola, zatlačování větví podporuje . Jaký je rozdíl mezi štěpkovačem a drtičem? HECHT 6- elektrický drtič větví. Drtí větve až do průměru cm. Naší známý tuto otázku rovněž řešili a použití koupeného štěpkovače nebylo k drcení jablek to pravé ořechové.


Tak jsem jim přes zimu slíbil zhotovit drtič jablek. Výběr drtiče větví posts 14. Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti posts 2.

Kapacita drcení větví je o síle až mm. Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování. Nový štěpkovač robustní a stabilní konstrukce. Po prořezávce či omlazování stromů, nebo po skácení nám zůstane velký objem větví , které nemá smysl řezat motorovou pilou, zabírají mnoho místa a vydrží na . Plášť je vyroben z velmi odolného plastu.


Pohon drtiče obstarává bezúdržbový jednofázový . Využíváme dvounápravový drtič větví s možností přesunu na tažném zařízení vozidla a možností drcení štěpky na místě do kontejneru tažného vozidla. Stroj má samočinné podávání a . Je potřeba je ořezat, uklidit , ale kam? Před pár lety jsme si pořídili zahradu a po prvním podzimním úklidu . Zda je pro likvidaci větví z prořezu stromů a keřů na naší zahradě vhodnější drtič zahradního odpadu nebo štěpkovač záleží na dvou věcech.


Vedle drcení větví tedy skvěle slouží i při likvidaci trávy, listí, odřezků živého plotu nebo stonků květin. Zahradní drtiče a štěpkovače, elektrické i motorové. Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari.


Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Vzal jsem si k srdci povídání o letním řezu třešní. Zpracovat větve z prořezaných stromů, zbytky rostlin ze záhonů a další zahradní odpad a získanou hmotu vhodně využít v kompostu, jako mulč . Je vyráběný ve dvou verzích.


Bosch AXT TC - drtič větví Samovtahující a tichý drtič větví a odpadu pro maximálně pohodlné řezání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky