středa 21. března 2018

Grepové semínko

Ale nejen to, užívání grepových tinktur umí pomáhat v zdravotní prevenci a posilovat organismus pro boj s mnoha problémy. Kdy můžeme grepové semínko. Grepový olej příznivě působí při zánětu středního ucha a má protivirový účinek. Má velice široké spektrum působení na vnější použití.


V ústní dutině blahodárně.

Grepavit je výtažek z jader grapefruitu (Citrus paradisi). Grepová jádra obsahují vitamín C, kyselinu listovou, železo, draslík a vápník. Většina z nás ví, že grapefruit patří mezi ovoce, které je bohatým zdrojem vlákniny a vitaminu C. Semena (jádra) však obvykle vyhazujeme, neboť se nám zdají . Přesto je z hlediska zdravotních přínosů velmi zajímavý.


Grapefruit jako ovoce nemají někteří lidé rádi kvůli jeho nahořklé chuti. BIO panenský grepový olej za studena lisovaný ze semen vybraných grepů.

Semínko z grepu je vhodné k zevnímu i vnitřnímu užití. Přípravek se hodí při nachlazení i při kloubních potížích. Omezuje nežádoucí bakteriální procesy v těle. Po přidání extraktu do vody, oleje či šampónu je třeba vždy pečlivě promíchat! Objevitelem síly a účinků grepfruitových jader se stal biochemik Dr.


Semínka grepů obsahují látku, která má antibakteriální a antivirové účinky. Výzkumy v různých renomovaných institucí, jako je například Pasterův Institut v Paříži, . Na zevní užití je vhodný olej z grepových semínek. V tradičním lidovém léčitelství se grepová semínka (výtažek z grepových semínek , tinktura) používají dále na akné, opary, dermatitidu, bradavice, kuří oka, . Díky laboratorním testům účinnosti grepového extraktu na mikroorganismy Streptococus beta hemolitický, Candida albicans, Klebsiella . Sirup z grepového semínka se širokým spektrem účinků obsahuje, stejně jako samotná jádra, poměrně značné množství bioflavonoidů. Grepové semínko je vynikajícím zdrojem vitamínu C, kyseliny listové, železa, . Najděte si knížku Síla grepových semínek. Odborná literatura uvádí, že semínko z grepu je vhodné k zevnímu i vnitřnímu užití.


Výraznou měrou pomáhá v boji . Doplněk stravy v tekuté formě.

Bohatý na vitamíny C, Ba K. Extrakt z jadérek grepfruitu. Obsahuje železo Působí antioxidačně, což znamená, že přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Ví to i paní Podhorná a její firma Naděje úspěšně vyrábí jak olej k zevnímu užití, tak tinktury k užití vnitřnímu.


Bylinný koncentrát s vitaminem C. Nejvýznamnější jsou však zejména bioflavonoidy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky