čtvrtek 22. března 2018

Okenní pohony

Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Elektrické pohony okenních ventilací slouží ke komfortnímu ovládání okenních křídel pro běžné, řízené nebo požární větrání. Popis CŘetězový okenní pohon 2N, 2V, bílé barvy.


V naší nabídce můžete najít elektrické pohony pro téměř všechny typy vyráběných oken. Pohon okna zajišťuje komfortnější větrání, které se dá samozřejmě plně .

Lineární šroubovicové pohony. Elektromechanické pohony pro otevírání a zavírání průmyslových oken a světlíků za pomoci . TOUSEK - Torantriebe, Torautomatik, Automatische Torantriebe, Schiebetorantriebe, Laufwerksysteme, Drehtorantriebe, Garagentorantriebe, . S uzavíracími pohony GU uzamknete a odemknete pomocí elektromotoru. Uzavírací pohony se používají v kombinaci s řetězovým pohonem nebo otvíracím systémem SOKT. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Systém Sivoia QED umožňuje majiteli domu nebo bytu potřebné řízení slunečního světla pouhým . GEZE nabízí různé varianty řešení pro vaše požadavky na otevírání a zavírání oken.

Sortiment produktů je široký, obsahuje pohony pro otevírání střešních oken. ESKÝ VÝROBCE OKEN A DVEŘÍ. Pohony křídlových garážových vrat. Prodej pohonů vrat a bran pro křídlové a posuvné brány, posuvných.


Nabízíme GSM alarmy a ovladače bran, dálkové ovladače a okenní pohony. Okenní pohon 2V, 300N pro okna do kg, nastavitelný výsuv 2n. Prodej přístupových systémů včetně kompletního řešení s automatickými turnikety. Zde najdete vše, co potřebujete ke zprovoznění vjezdu, brány či vrat.


Naše pohony a zámky lze instalovat snadno a levně a optimálně se přizpůsobí každé architektuře a fasádě. PAN elektro - řetězové pohony. MASTER CLOUD 230V BÍLÝ - Univerzální řetězový okenní pohon , napájení 230V. Elektrický okenní pohon Cje spolehlivý, elegantní a uspokojí i náročnějšího uživatele. Pohon Ca jeho skromné rozměry spolu s opravdu tichým provozem.


Elektrické pohony a manuální otvírače se především používají pro ovládání ( nejen vysoko nebo težko dostupných) oken všeho druhu, světlíků, lamel žaluzií, atp. Nejnovější generace bateriových okenních vysavačů Kärcher se postará o čistá okna beze šmouh a přitom vám ušetří spoustu času a úsilí. Elektricky ovládané příslušenství oken nebo komfortní ovládaní střešních oken. Pokud se jedná o více pohodlí při ovládání, poptávka je po inteligentním .

Tento pohon je vhodný především pro sklopná okna se závěsem dole na denní větrání. Vyrábí se v napětí 2V AC nebo V DC. Při užití má nastavitelný . Snadné čištění bez zbytečného kapání? S okenním vysavačem Kärcher v mžiku vyčistíte okna a skleněné plochy od všech nečistot.


Výrobky pro stavby a jejich vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky