pátek 16. března 2018

Sekačka benzínová

Umožňují efektivně sekat i vyšší a hustší travní porosty. Skutečné dobré benzinové sekačky s pojezdem udělají z práce příjemnou zábavu. A to proto, že motorové sekačky s pojezdem mají vlastní pohon, takže je.


Benzínové sekačky s pojezdem. Stroj je vybaven výkonným motorem .

Oproti elektrickým sekačkám mají benzínové sekačky vyšší výkon, větší sběrný koš a neomezuje vás u nich přívodní kabel. Jejich nevýhodou je vyšší hmotnost,. U každého zboží si můžete zjistit i. Prodej benzínových sekaček a příslušenství. Husqvarna LC 2S benzínová zahradní sekačka na.


Nízká hmotnost, snadná manipulace a startování! Parametry stroje: Typ: rotační benzínová sekačka. Máme přes variant benzínových sekaček na výběr – a to z jednoho důvodu : Chtěli bychom, abyste si vybrali přesně tu vhodnou sekačku pro váš trávník.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů BENZÍNOVÁ SEKAČKA. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého. Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a . Motorové benzínové sekačky na trávu HECHT představují optimální volbu i pro náročného uživatele. Stojíte před volbou, jestli koupit sekačku benzínovou nebo elektrickou?


V první řadě záleží na travnaté ploše. Travní sekačka s benzínovým motorem vyžaduje pravidelnou údržbu. Třeba kvůli roztřepené startovací šňůře, . Nabízejí více výkonu než sekačky elektrické a navíc nejsou závislé na přívodním kabelu. Každá sekačka Honda má záruku let.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na podzim jsem udělal asi pěknou hovadinu – benzínovou sekačku jsem po sezoně uskladnil na půdu nad garáží, aby bylo více místa pro auto. Sekačka R47VE je vybavena pojezdem s variabilní rychlostí, elektrickým . Hmotnost kg, doporučená plocha sečení 8m2. Sekačka je primárně určena pro sečení trávy, ale lze ji také využít pro sběr listí.


Vybírejte podle výkonu, šíře záběru i podle typu pohonu: mezi benzínovými , elektrickými a akumulátorovými sekačkami.

S orientací v pestré nabídce Vám rád. V naší nabídce benzínových sekaček najdete sekačky od značky FIELDMANN. Součástí každé benzínové sekačky je sběrný koš. Je mnoho faktorů, které je nutno brát v úvahu při vývoji sekačky pro profesionální použití. Mezi nejzákladnější patří výkon, robustnost, odolnost vůči hrubému . Sekání bez omezení elektrického kabelu je nejen svobodné, ale také výkonné!


HECHT 5- benzínová sekačka bez pojezdu. VýhodyKvalitní a výkonný benzinový motor se systémem OHVIdeální na menší pozemky Nízká . Pokud si budete přát, Vaší sekačku připravíme v našem autorizovaném servisu. To znamená, že sekačka bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, . Popis a specifikace ↓Ke stažení . Její motor od Hondy je opravdu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky