pátek 16. března 2018

Pergola s plachtou

Pergola Eva se stahovací střechou. Nádherná hliníková pergola se stahovací, rovnou střechou. Exkluzivní pergola bez nosných sloupů. Doporučujeme jen omýt pergolu včetně pojezdové plachty vodou.


Pevná a stabilní konstrukce. Nabízíme vám kompletní zastřešení pergol , stánků, hal, přístřešků i teras.

Opláštění pergoly či terasy je bezúdržbové a má velmi dlouhou životnost. Kromě markýzy je možné pořídit plachtu na pergolu , která zajistí ochranu před nepříznivým počasí ze stran. Je možné ji kdykoliv srolovat, takže pokud chceme . Sluneční plachta Defense je unikátní produkt od průkopníka technologie výroby . Zastřešení terasy - pergola už rozebírají maminky na webu eMimino. Výroba plachet na pergoly a autoplachty.


Krycí plachty pergol slouží k oddělení venkovních oddychových míst od okolí nebo jako zábrana proti větru, dešti, mírnému chladu a přímému slunci. Hliníková terasová pergola Suntech Eva je díky své štíhlé konstrukci a velmi.

Nabízíme Vám několik druhů možných provedení opláštění Vašich pergol , včetně osobního zaměření a montáže za příznivé ceny. Markíza, slnečná plachta alebo pergola tvorí medzičlánok medzi Vašim domom a záhradou. Plachty a technické textilie.


Spríjemní Vám pobyt na terase alebo v . Používáme nejmodernější vysokofrekvěnční svařování. Díky tomu jsou spoje silnější. Hliníkové pergoly vám umožní příjemný pobyt venku měsíců v roce. V základním provedení je zástěna na pergolu opatřena zesíleným horním lemem opatřeným kovovými oky a spodní okraj plachty je zakončen tunýlkem pro . Potažení PERGOLY z kašírované folie.


Zakrytí střech, boků a různé typy ukotvení na pergolách z kašírované folie. Krásná dřevěná pergola se zasklenou střechou. Od slnečníkov, cez markízy, pergoly až po záhradné plachty či exteriérové závesy, ktoré môžete zavesiť do altánku, na verandu či balkón. Vyrábíme plachty a stínící plachty na pergoly , altány, přístřešky, terasy, a jakékoliv plachty dle představ zákazníka.


Na plachtě může být reklamní potisk či tisk . Pokud máte u domu terasu nebo větší balkón otočený na jih, určitě vás už napadlo, že by bylo fajn ho občas něčím zastínit. Letní slunce dokáže neúprosně pálit . Stínící technika v nabídce společnosti AB Door zahrnuje předokenní rolety, žaluzie, markýzy a vnitřní stínění.

Zajistíme pro vás opláštění různých typů pergol , altánů, teras a jakéhokoliv jiného. Autoplachty vyrábíme více než let a také se zabýváme výrobou a montáží svařovaných plachet nejen na přívěsné vozíky, bazény, slunečníky, ale i . Jako materiál je použita vysoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky