pondělí 12. března 2018

Epdm hadice

Vysoce flexibilní víceúčelová hadice s velmi dobrou odolností proti stárnutí, povětrnostním vlivům a oděru. Použití: hadice je vhodná pro dopravu průmyslové. Velice flexibilní, víceúčelová a univerzální hadice pro použití v průmyslu s dobrou. Univerzální, pryžová hadice pro dopravu stlačeného vzduchu, teplou a studenou.


Hadice pro chemikálie Chemical Profi EPDM.

Víceučelová tlaková hadice ) Průměry: od 6mm do 38mm. CHEMITEC EPDM (MP EPDM ). Maximální pracovní tlak: bar. Pracovní teplota: do 140°C. Vhodná pro dopravu vzduchu a vody i m. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Odolná vůči stárnutí a počasí.

Parovodní hadice můžeme dodat zákazníkovi o vnitřním průměru hadice od 5 . Klasická požární zásahová hadice složená z polyesterové tkaniny a tenkostěnné pryžové vložky EPDM. Víceúčelová hadice H-Plus EPDM. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání.


Tlakové hadice na vodu a vzduch - gumové › MP EPDM - HADICA. EPDM , elektricky vodivý, odolný proti ozónu, poveternostným vplyvom, . EPDM , Excelentná chemická odolnosť voči chemickým látkam, obzvlášť ketónom, alkoholom a . EPDM , oplet nerez, koncovky poniklovaná mosaz, objímky nerez. HADICE MP EPDM JE VHODNÁ PRO VZDUCH A VODU I MNOHO.


Požární tlakové hadice s polyethylenovým opletem a vložkou z EPDM pryže nebo polyuretanu určené pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory, požární. Tkaná hadice z EPDM ½ T1na tlakové a zpětné vedení, m dlouhá, se šroubovými přípoji ¾, odolná teplotám ≤ 100°C nebo ≤ 165°C. Popis: -doprava průmyslové vody a vzduchu, doporučena pro řadu průmyslových a zemědělských chemikálií -duše i obal odolávají teplotám, slunečnímu . Guma EPDM čierna, hladká, elektricky vodivá. Tlaková hadice na anorganické chemikálie, kyseliny, zásady, soli, nehalogenované nasycené zásady, organické chemikálie.


This stainless steel braided EPDM lined water hose provides a safe and taint . Průmyslové hadice pro přepravu horké vody a páry.

Semperit MPEPDM - vysoce flexibilní víceúčelová hadice s velice dobrou odolností proti stárnutí, povětrnostním vlivům a oděru. Tam, kde se potrubí setkávají s jejich přirozenými mezemi, jsou tvarované hadice HANSA-FLEX z EPDM perfektním a současně nákladově výhodným řešením. Neviete niekto kde by som dneska v Brne mohol zohnat EPDM hadice ? Idem dneska urobit mini generalku hydrauliky, tak chcem rovno . Těsnění do koncovek napouštěcích hadic pro pračky a myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky