pondělí 19. března 2018

Plošná dlažba

Plošná betonová dlažba v naší nabídce se používá na dláždění okolí rodinných domů, chodníků, pěších zón, teras, kolem bazénů a podobně. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Betonová plošná dlažba a velkoformátová dlažba DITON je ideální pro velké plochy, na terasu či na chodníčky k domu.


Vybírejte z různých velikostí a colormixů. DITON PLOŠNÁ DLAŽBA VYMÝVANÁ STANDARD - DUNAJ 8-16.

Vyberte si z různých druhů plošné dlažby. Hladký povrch – vhodné do interiéru. Prodejní plochy, správní centra, . PLOŠNÁ DLAŽBA se používá pro nemotoristické komunikace - chodníky, nástupiště, terasy, komunikace obytných a pěších zón, parkové úpravy atd.


Beton Brož, Chodníky, komunikace a schodiště, Dlažba plošná hladká. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Pokud chcete zaplatit, přejděte do svého nákupního košíku.


VASPO Betonová dlažba Decorstone DŘEVO dub - x cm.

Tryskaná dlažba PICANTO je jedinečná jemně tryskanou strukturou svého povrchu, který věrně imituje přírodní kámen. Vybírat můžete ze čtyř základních . Na terasy, k rodinným domům, do zahra parků, na náměstí a chodníky. Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s. VELKOPLOŠNÁ DLAŽBA je vyráběna v různých rozměrových řadách a řadí se do kategorie velkoplošných dlažeb.


Rozměry od 300x3mm až po 600x400mm. Presbeton plošná tryskaná dlažba FATIMA, 400×400×40. ODBĚR PO VRSTVÁCH (1vrstva=16m2). V nabídce najdete betonovou plošnou hladkou dlažbu , která je vhodná například na terasu, zahradu a další menší či větší plochy. Pochôdzne plochy –35–mm.


Vyrábí se ve čtvercovém či obdélníkovém tvaru a je určena především pro pěší . Plošná dlažba je jedním z nejznámějších a nejpoužívanějších druhů dlažeb. Výroba obkladů a dlažby z betonu, kamene, sádry. Používají se na chodníky, terasy, okolí bazénů, pro pochozí . Mezi plošnou, respektive velkoplošnou dlažbu je řazena dlažba v rozměrové řadě 300x3a větší.


Tradiční vibrolisované čtvercové PLOŠNÉ DLAŽBY jsou určeny pro lehký a stredně těžký provoz jako je pojezd osobními automobily.

Hledáte dlažbu k vašmu domu, terase nebo chodníku ? Chcete aby i na velkých plochách působila dlažba moderně? Venkovní úpravy - Zpevněné plochy - Dlažby - Pojízdné dlažby. Broušeno-tryskaná plošná dlažba. Tento produkt již není na skladě s těmito . Základní barevné provedení doplňují dlažby vymývané s kamínkovým povrchem,. Plošné betónové dlažby v Bratislave a Nocých Zámkoch.


Betónové výrobky s fantáziou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky