pátek 16. března 2018

Prodej plastových desek

Individuální zpracování, plastové desky za příznivé ceny! Jsme výrobci extrudovaných plastových desek z PE, PP či PVC přes let. Nabízíme on-line prodej plastových a izolačních materiálů: polykarbonát, sklolaminát, PVC desky , asfaltový šindel, nopové fólie, geotextilie, ale také produkty . Nabízíme velmi široký výběr plastových materiálů a služeb jako jsou plastové desky a fólie, sortiment le . Vítejte u společnosti CAD-PRO spol.

Thermoclear, Solar Control, . Všechny plastové desky , tyče a trubky řežeme na míru dle přání zákazníka, včetně zaleštění . Výroba a prodej plastových profilů, plastových nábytkových hran. Nabízíme desky LEXAN vyráběny z polykarbonátu prvotřídní kvality, s oboustranným UV filtrem a s. Hoblované plastové polotovary na míru. Po zkušenostech a poptávce po dodání plastových desek , folií a plastových přířezů dodáváme tyto dle požadavků. Prodej CNC obráběných plastových dílů.


Nově montujeme desky Fundermax jako výplně balkonů.

Plastové folie dodáváme od síly 1mm do 2 . Navíc umělohmotné desky za trvale . Materiál Traplast je tvarově a barevně stálý. Pracovní návod k montáži desek je v příloze. Společnost vznikla z části bývalého JZD Pěnčín a sídlí ve Svijanském Újezdu.


Specializuje se na pěstování ovoce, obilovin, řepky, cukrovky a . Kompletní sortiment polotovarů tyčí, desek a trubek z technických plastů pro. Kromě základních plastů patří do prodejního sotimentu i polotovary z plastů tzv. Polyetylen, PE50 Novodur, PVC kde slouží tyto desky především jako desky stolů.


Technické plasty Holoubek Protect Pardubice. Velkoobchodní a maloobchodní prodej technických plastů. Pavel Durec obchodní manager tel. Jsme firma s více než dvacetiletou tradicí a zabýváme se prodejem. Provádíme montáže a prodej - zastřešíme a zasklíme plastem, výrobu konstrukcí.


Dovoz a prodej plastových materiálů pro stavebnictví, design a průmysl. Portaflex – pružné plastové systémy. Nabízíme plastové clony, kyvná vrata, kování pro vrata a brány a materiály pro reklamu.

PVC, PE a PP desky a tyče v uživatelské kvalitě. Svařování - výroba, prodej folií a plachet na foliovníky, bazény a zahradní jezírka. V současnosti dodává firma IMG BOHEMIA s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba , . Jsme dodavatelé plastových polotovarů pro Signmaking, reklamu, průmysl a stavebnictví s dlouholetou tradicí.


Potřebujete plastové desky , tyče či gumové hadice? Kontaktujte plasty Ostrava VSS s. Nabízíme prodej plastových a pryžových polotovarů, fólií, řezání plastů. Výsledky prodeje Silvadec však .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky