středa 14. března 2018

Tvarování balonků

Venku je opravdu ošklivo, babí léto v nedohlednu, tak vám pro zpestření takových dnů dávám tento tip: ZVÍŘÁTKA Z BALÓNKŮ Nascannovala jsem knížků,. Přeje si vaše ratolest žirafu, pejska, labuť, kočku - kluci meč, . Ze speciálních, jak my klauni říkáme, instantních žížal z Ohia, vyrobíme každému na požádání dárek. Návod na modelování balonků.


Pokud se Vám povede hezký motýl, pošlete nám fotku. Tušíte, co všechno se dá vytvořit z oblíbených modelovacích balonků ?

Tak třeba nejrůznější zvířata jako pes, kočka, žirafa, ale i meč, šavle, květina, srdce, . Tvarovací balónky jsou zábavným doplňkem pro každou dětskou párty. Fantazii se se meze nekladou. Pokud neumíte tvarovat z balonků zvířátka a postavičky, . Na přání dítěte může kouzelník Ondřej . Jak vytvarovat z balónku pejska se hravě naučíte s Panem Kravatou.


První díl ze série - jak nafouknout a. Program pro děti na karneval, oslavy, firemní akce, obecní.

Tvarování balonků s klauny Sášou a Vášou. Vhodné pro zpestření jakékoliv oslavy nebo akce. Nově máme pro Vás pro zpestření Vašich akcí tvarování balonků.


Klaun Sáša vždy nosí svůj kouzelný kufr. Máme dvě šikovné slečny,které na přání dětí vytvarují, co si budou přát. Přijedeme k vám domů, i na menší dětskou oslavu. Starší děti si mohou zkusit vytvarovat pejska, nebo meč. Dnes ušetříte 9Kč díky slevě.


Ke každé oslavě, párty a jiné dětské akci patří balónky. Proto Vám nabízíme tvarování balónků , vytvarovat lze různé pejsky, meče, ale i větší pohádkové postavy. Nabízíme možnost tvarování balónku naším klaunem. Z tvarovacích balónků vyrábíme pro děti téměř co si řeknou nebo je naučíme . Z programů s balónky nabízíme: MODELOVÁNÍ BALÓNKŮ – ze speciálních dlouhých balónků jsou tvořeny různé motivy na přání.


Sestavíme program pro každou dětskou oslavu - malování na obličej, tvarování balonků , hry, hledání pokladu, tvořivé dílny a workshopy. Veškeré potřeby pro tvarování nafukovacích tvarovacích balónků. Modelujeme různé postavičky . Balloon Twisting – kouzelné tvarování balónků.


Jsme profíci v modelování zvířátek z balónků.

Zvládneme klidně celou zoo, když si to budete přát. S modelovacích balónků se dá vytvořit mnoho skvělých dekorací, které okouzlí nejenom dětské publikum. My můžeme nabídnout ty nejlepší.


Zvířátka, květiny, letadla, berušky i pavouci, dudlíky a mnohé další tvary se dají vytvořit z balónků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky