čtvrtek 29. března 2018

Termálne kúpalisko horné saliby

Využíva vodu z termálneho prameňa, ktorá má pri . Pôvodne jednotný areál je od roku . Relaxačno-rehabilitačné centrum Horné Saliby je celoročné termálne kúpalisko , ktoré sa nachádza v rovinatej časti južného Slovenska medzi mestami Galanta . Vyrobila Multimediálna agentúra LISA. V rovinatej južnej časti Slovenska medzi obcami Horné Saliby a Diakovce sa nachádza termálne kúpalisko poskytujúce viacero možností aktívneho oddychu,.

Vonkajšie bazény sú v prevádzke od 1. Iba drevený plot oddeľuje tento kúpeľno- rekreačný areál od kúpaliska Diakovce, ktoré je v susedstve. Je tu sauna, masáže, masážne bazény - chrliče, vzduchové masažné . Rezervácia ubytovania online. Pre návštevníkov je k dispozícií celý relaxačný komplex, ktorého súčasťou sú aj vonkajšie . Toto termálne kúpalisko je situované medzi okresnými mestami Galanta a Šaľa.


Vyberte si z najväčšej ponuky až ubytovaní.

Pozrite si našu ponuku a rezervujte si. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Súčasťou tohto kúpaliska je aj kryté relaxačno-rehabilitačné centrum ktoré má tri. HORNÉ SALIBY - Sedem bazénov, tobogan, ale i futbalové ihrisko a plážový volejbal - to všetko ponúka termálne kúpalisko s celoročnou . OKÁLOVÉ CHATKY: - spálňa: válendy, rozkladacie kreslá, farebný televízor, ventilátor - kuchyňa: kuchynská linka s kompletným vybavením, . Podkrovné drevené chatky sa nachádzajú v areáli Termálneho kúpaliska Horné Saliby v okrese Galanta.


V podkroví chaty sa nachádza 4-lôžková spálňa s . Areál kúpaliska patrí do katastrálneho územia obce . Termálne kúpalisko sa nachádza na južnom Slovensku, medzi mestami Galanta a Šaľa. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Termální koupaliště nabízí celkem tři bazény s vodou o teplotě 30°C a tobogán. Jihozápadní Slovensko, mezi obcemi Horné Saliby a Diakovce, km od.


Vstupné na vonkajšie kúpalisko počas letnej sezóny: 50€ os. Slovenske aquaparky Aquaparky na Slovensku sú napájané termálnou vodou, čo im umožňuje celoročnú prevádzku, sú moderne .

Príďte si oddýchnuť do Relaxačno rehabilitačného centra Horné Saliby s celoročnou prevádzkou, ktoré funguje v areáli Termálneho kúpaliska. Reštaurácia a útulné ubytovanie v penzióne priamo v areály termálneho kúpaliska Horné Saliby. Pár kilometrov za hranicou regiónu Podunajsko sa nachádza termálne kúpalisko Horné Saliby.


TERMÁLNE KÚPALISKO HORNÉ SALIBY. Kúpaliská, plavárne v Horných Salibách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky