středa 20. května 2015

Kontaktní gril profi

Kontaktní grily, profi kontaktní grily, slouží k přípravě pokrmů jako jsou například. Kontaktní profi jednoduchý gril se spodní hladkou grilovací plochou a vrchní . Kč bez DPH Dostupnost: 1-týdny Detaily k produktu. Plotna 570x2mm, půlená horní plotna.


KD - Steak gril chromovaný.

Profesionální elektrické kontaktní grily pro rychlou přípravů steaků, různých. HENDI- kontaktní gril - verze dvojitá rýhovaná deska horní, spodní hladká. Rozměry 290x380mm, příkon . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Elektrický gril.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velmi kvalitní profesionální kontaktní gril pro HORECA. Grilovací plocha je s nepřilnavým .

KVALITNÍ LITINOVÁ PROFI GRILOVACÍ PÁNEV WMF 27cm. Tupperware PROFI grilovací pánev s teflonem 30cm. Nabízíme pronájem kontaktních grilů - profi provedení nerez. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Zákazníci si společně s tímto produktem zakoupili . Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Tento kontaktní gril je oboustranný a grilování probíhá s minimem tuku. Gastro kontaktní elektrický gril BEEKETAL BKGjednoplotýnkový s termostatem profi - kontaktní elektrický gril s hladkými litinovými deskami. Zařízení Ascobloc, těžké, spolehlivé, robusní, výkonné. Varná technologie, chlazení, výdejní systémy, bufetové linky a jiné.


Jen do špičkových profi kuchyní. Malé kontaktní grily nejsou v domácnostech žádnou horkou novinkou. Díky otevření desky o 1° umožňuje grilování ve velkém rozsahu, x cm. Gril zahradní plynový kontaktní Profi Cook stolní.


Můžete ho využít jako kontaktní gril nebo ho plně. Pártystany-Jičín Profi gril PELVIS so smaltovanou panví.

U nás najdete grily od zahraníčních výrobců, které Vám pomohou udělat velmi kvalitní gyrosy a kebaby, které každý ocení. Ahoj chlapy prodávám kontaktní gril profi. Funkce Unikátní systém uzamykání umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu , ale i jako otevřeného BBQ grilu.


Nastavitelný sklon spodní desky pro . Kontaktní elektrický gril hladkýy BEEKETAL BKGjednoplotýnkový s termostatem profi - kontaktní elektrický gril s hladkými litinovými deskami. Multifunkční kontaktní gril Domoclip DOC124.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky